Bence İran çok yakında teslim olacak. Kesin ABD zaferini öngörülüyor çoğu kaynakta. Sizce?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
İran tarafındaki tipleri de almasında bizi ilgilendiren petrol harici bir şey yok.
Abd nin karşısında kimse duramaz.
Çin’in Abd ile savaşa girmek gibi bir derdi yok. Çin ticaretine, ekonomisine bakar. Topyekün bir savaşa girmez Çin. Hayal kurmayın.
abd İran’ı alırsa komşumuz ABD olur ohhh bir süt abut çubur getiririz
Soğuk savaş dönemine girdi kısa sürede sonuç çıkmaz ancak değişen bir şey olmazsa İran zamanla çöker
İran teslim olmayacak kim anlatıyor size bu hikayeleri
Bunlar savaş falan değil ortamın konusunu değiştirmek abd istesin bir gecede siler başka şeyler var
İran'a bir şey olursa sıra bize gelir. Çok korkuyorum. Bakın etrafımızda kuşatılmamış yer kalmış mı? Allah korusun.
Natoya üyeyiz biz. Abdnin sadece iran, çin ve rusyayla sorunu var. Başka hiç kimseyle sorunu yok abdnin.
Hiç belli olmaz.
Trump meclis çoğunluğunu kaybedecek ABD çekilecek. Sonra kendi içinde parçalanma sürecine girecek.
Irak gibi Suriye gibi çekip gidecek
Yıkılsın İran yıkılsın İsrail
Ortada bir savaş yok, tecavüz var
İran bölgeyi kaosa sürüklemeye çalışıyor. Abd ise tam tersi barışçıl ve sakin bir şekilde çözmeye çalışıyor her şeyi.
😅😅
O bitmedi mi ya🤔
İran boşu boşuna bölgeyi kaosa sürüklemeye devam ediyor. Abd ise tam tersi daha sakin ve barışçıl çözmeye çalışıyor.
Kim o kaynaklar
Bilinmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Uluslararası ilişkilerde bu tarz gerilimler her zaman dikkatle takip edilmesi gereken hassas konular oluyor. 🌍 Böylesi çatışma senaryolarında sonuçları öngörmek oldukça güç. Genelde en çok etkilenen hep sivil halk oluyor ne yazık ki. 🙏 Umarız diplomasi yolları her zaman açık kalır ve barışçıl çözümler bulunur. Sen bu gerilimin bölgeye etkileri hakkında ne düşünüyorsun? 🤔