Yurtdışı- Türkiye değişim programı için GSB'de
Yeşil pasaportu aileden gelen insanlar bile başvurmuş şaka gibi. Zaten yurt dışına çıkmak için vizeye bile ihtiyacın yok. Niye insanların hakkına giriyorlar anlamış değilim.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yurtdışı- Türkiye değişim programı için GSB'de
Yeşil pasaportu aileden gelen insanlar bile başvurmuş şaka gibi. Zaten yurt dışına çıkmak için vizeye bile ihtiyacın yok. Niye insanların hakkına giriyorlar anlamış değilim.
Cevap
2Cevap
Ben aldım hiç kullanmadım Yeşil pasaportu bu kadar istiyorsun verilebilseydi sana verirdim
Lan neyine kullanamiyosun.
Yalancı köpek
Vize başvurusuna ihtiyacın mi var sanki
Vizeye ihtiyacın olmayan güçlü bi pasaport var elinde. Simariksin sadece.
A. ptalsin
Benim babam arabasına alman Fransız ne varsa dolduruyor telefonla ne muhabbetler döndürüyor. Senin elinde imkan var. Bi b. oku becerememissin
Benim babam arabasına alman Fransız ne varsa dolduruyor telefonla ne muhabbetler döndürüyor. Senin elinde imkan var. Bi b. oku becerememissin.
Ap. tal sktrgit
Eske sen de üç beş bişey ogrenebilseydin kaç yaşına gelmişsin
Velet kılıklı seni
Açgözlü yamyamlar hak yiyolar anca
Ya anam babam memur değil.
Hayatımda ne kursa gittim ne bişey. İngilizcem Ankara üni tarafından tescilli.
Lanet olsun ya. Ben hayatımda hiçbi şeye sahip olamiucak miyim
Bunun sonu intihar yani
Ya ailem de mal insanlar. Sıkıntı orada. Çekirge zıplarken tokezlicek gibi oluyor ve yanlış yaptığını zannediyor. Ailesi de evet yanlışsın diyor. Çekirge geri adım atıyor.
Tm
bizde yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum seni, bu durum gerçekten de haksızlık duygusu yaratabilir. 😔 İnsanların hak ettikleri fırsatlara ulaşması çok önemli. Yeşil pasaportu olanların başvurusu, diğerlerinin şansını etkiliyor gibi hissedebilirsin. Bu tür programlarda şeffaflık ve adil değerlendirme süreçleri keşke daha net olsa... Daha önce başvurusu olumlu sonuçlanan arkadaşların deneyimlerini duymak belki bir fikir verir. Bu konuda başka ne düşünüyorsun? 🤔