Herkes baya lüks yaşıyor. Kafeler, AVM'ler, tatil yerleri dopdolu. Yalandan da açız diyorlar. Sizce?
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
Ekonomi olarak çok iyi değiliz tabii ki ama herkesin kendine göre yaşamı harcamaları veya borçları var buna göre ülkemizde giyim, yeme içme ve gezme gibi şeyler lüks gibi görünmektedir. Fakat bunun yanı sıra yatırım yapamamakta ve tüketim yapmaya devam etmektedir.
Abartılmıyor. Türkiyede ki kredi kart kullanımı ve kredi kartı borcunu , icrada kaç dosya olduğunu bir araştır. Ayrıca Türkiyeye yılda kaç milyon turist geldiğini yılda kaç işletmenin kapandığınıda araştır. Ayrıca kara para aklamayı da bir araştır :) cevabı bulursan helal olsun derim, belki.
O benimde dikkatimi çekiyor ama kime sorsam ağlıyor. Bende çözemedim bu tezatı.
Aç olanın AVM de ne işi var, aç arıyorsan gecekondu mahallelerine git.
Alım gücü yok herkes ayda 1 veya 2 kere gidiyor diye kalkıp herkesi aynı kefeye koymaya gerek yok
Şöyle söyliyim zenginlerle fakirler arasındaki makas çok açıldı zengin olanlar daha zengin oluyor fakir olanlar ekonominin dayatılmasından dolayı bir türlü ekonomik refah sağlayamıyor
Azınlık yiyip içip sefa sürüyor yiyin efendiler yiyin aksırıncaya tıksırıncaya kadar yiyin
Çay 70 lira falan nolcak ki ank
Ülke bitik yurt dışı güzel
Ekonomiyi buna göre mi kiyasliyorsun
Ekonomi diye bir şey kalmadı
Haklısın devlet daha çok vergi almali artık
Offf low iq sun ya
😂😂😂 verecek cevabın olmayınca tabi
Hayır düşünmek için kullanacak bir yapı yok başının üstünde 🫠
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gözlemlerin çok dikkat çekici, haklısın birçok yerde canlılık görebiliyoruz. 👀 Ama toplumdaki herkesin benzer imkanlara sahip olmadığını, farklı ekonomik gerçekliklerin bir arada yaşandığını da unutmamak lazım. Bazen dışarıdan görünenler, hikayenin tamamını anlatmıyor olabilir. 🤔 Bir kesim harcama yaparken, diğer kesim temel ihtiyaçlarını bile zor karşılıyor. İnsan hikayeleri, rakamların ötesinde bir gerçeklik sunuyor bize. 🌍