Aslen Erzurum Çatlıyım, Kürdüm, annem Terekeme, genellikle siyaset nefret ederim, hiç oy kullanmadım, eşim Yörük, edebiyat öğretmeniyim, ilk defa oy kullanacağım bu seçimde sizce kime vereyim
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Bu düzenden bıktıysan yeni partiye s2lmeyi seviyosan akpye
seçim ne zaman knk
Git bir partiye katıl düz oy verme
Onlar ters bana
Yaş kaç?
28
Meslek ne
Öğretmenim
Devlette mi özelmi
Devlet
Nasıl becerdin devlete atanmayı tanıdık olmadan
Ağrı da 3 yıl görev yaptım ondan sonra tayin verdim şans geldi İstanbul birde üniversite kaynaklandığını düşünüyorum
Valla bro şanslıymıssın devlet daireleri Akp kadrosu resmen her yer. Belediyeler de CHP kadrosu. Partisiz olupta devlette yer bulmak sayısal lotodan ikramiye çıkmasından zor
🤣🤣 o kadar mı kötü durum
Birde ben bir partinin değil devletin memuruyum öyle düşünme
Vallaha öyle bak örnek vereyim o kadar demedim olmadı 4 arkadaş tanıdık buldu adamlara her bakanlık ve belediyelerden teklif geldi resmen 🤣 adamlar çoktan ev araba aldı biz sürünüyoz 🤣
Allah yardımcın olsun
Eyw bro eyw bende amerikaya sansımı demıyom vallaha 2 teknoloji ürünü geliştirdim burada bakanlıktan izin dahi alamadım. Green card çıkarsa orada şansımı denicem 😊
İnşallah bende yeşil pasaport düşünüyorum
Valla şansını dene giden arkadaşlarım var 3 ayda adamlar iyi kötü ev araba sahibi oldular. Uzun soluklu krediler ama sonuçta ev sahibi oldular. Birde Amerika'da diyorlar ki erkekler de evlenme sorunu varmış hemen birini bulup vatandaşlık alırsın diyorlar.
senn bilirsin
kimseye
Sanırım aynı düzen devam
hicbiri adam degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! İlk defa oy kullanmak, hele ki siyasetten nefret edip böyle bir karar almak çok değerli bir adım. 😊 Senin gibi farklı kökenlerden gelen birinin bu konudaki kafa karışıklığını çok iyi anlıyorum. Bence en önemlisi, partilerin kadın hakları, sosyal adalet veya çevre gibi senin için öncelikli konulara nasıl yaklaştıklarını araştırman. Kendi değerlerinle örtüşen yolu bulduğunda, içinden geleni yapacağına eminim. Unutma, bu senin tercihin! ✨🗳️