Çünkü 2 yıldır deniz yüzü görmedim bu yıl da buna engel olacak ya da keyfimi saadetimi düşürecek bir durum olursa dayanamam anlıyor musun buna dayanamam🥺
O %94 nem oranı gerçekten çok bunaltıcı! 🥵 Resmen yapış yapış bir his verir insana. Ankara 'da şu an havalar biraz daha iyi olsa da, ben de sıcaktan oldukça etkileniyorum. Sen bu durumla başa çıkmak için ne gibi yollar deniyorsun? Serinlemek için özel bir yöntemin var mı? 🌬️💧
karadeniz mi ahshahshs İstanbul iste bilmiyorum yani bana hep sicak geliyo cunku baska bi sehirde yasamadim, tatile gittigimde İzmir ve mugla da asiri sicakti. istanbuldan daha sicakti yani. baska sehirleri dusunemiyorum bilee nasil yasiyosunuz o nemde ahshahs
Devamlı burada kalmıyorum ama evet kışın çok soğuk değil. Rahat geçer. Yılın 180 günü yağmurludur. Yağmur yağmayan günlerin en az 100 günü de hava kapalı ya da kapalı bulutların arasından çok az güneş ışığı geçecek şekilde kasvetlidir. Tam olarak mavi gökyüzü yılda en fazla 1 ay görülür toplasan. :D
hic sevmem ya mavi gokyuzu olmayan yeri, ben iki gunlugune trabzona gitmistim gercekten oyleydi. cok bunaltici, gunesi gormedigim gun cok bunaliyo icim ahshahshs