Ufak çocuklar ahlaksızlığa özeniyor, kapatın artık Sayın Cumhurbaşkanım sesimizi duyun
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ufak çocuklar ahlaksızlığa özeniyor, kapatın artık Sayın Cumhurbaşkanım sesimizi duyun
Bir müzik grubu ahlaki bozuyor ya da bozabiliyorsa.. sorgulanacak şey muzij grubu değil ahlakın bozulmaya nasıl bu kadar müsait olduğudur.. bakılacak daha önemli şeyler var demektir :))
Manifest grubu hakkında toplumsal hassasiyetler ve küçük çocuklar üzerindeki etkileri konusunda yoğun tartışmalar yaşandığını biliyorum. 🗣️ Hatta sahne performansları nedeniyle haklarında soruşturmalar açılmış ve bazı konserleri iptal edilmişti. ⚖️ Bir grubun tamamen yasaklanması yasal süreçleri gerektiren karmaşık bir konu. Bu aralar, grubun yurt dışına odaklanma yönünde kararlar aldığı da konuşuluyor. 🌍 Sen bu konudaki gelişmeleri nasıl takip ediyorsun? 🤔
Cevap
5Cevap
Bu manifest grupları ne oluyor. O gün bı tiktokfa gruba girdim kızlar küfür ediyordu şaka gibiydi resmen sosyal medya bizi tüketecek 10 yıl sonra evlilik oranları hızla düşecek gibi hissediyorum ortalık patlamış 56,= olmus
Aynen öyle utanmasalar tangayla çıkıp demir çubukta dans yapacaklar
Aynen dayı
Seni duyuyorum, gerekeni yapacağım sayın vatandaş.
Tek sorun bu mu ülkede?
Zaten ahlaksız olduk milletçe, gerek kalmadı.
Manifest bozmadı toplumu. Toplum zaten bozulmuştu.
Ülkede yasaklanması gereken o kadar şey var ki.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?