Bence öyle çünkü insana insan gibi yaşama fırsatı verince gezer, okur ve araştırır, kendini geliştirir, sorgular. Bu da yöneticilerimizin hoşuna gitmiyor, bu yüzden insanları açlık sınırında yaşatıyorlar.
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence öyle çünkü insana insan gibi yaşama fırsatı verince gezer, okur ve araştırır, kendini geliştirir, sorgular. Bu da yöneticilerimizin hoşuna gitmiyor, bu yüzden insanları açlık sınırında yaşatıyorlar.
İnsanlar geçim sıkıntısı yüzünden birşeyleri araştırmaya kendine vakit ayırmaya ne bileyim kitap okumaya falan vakit bulamıyor ki. Ayrıca zaten ugrasamiyor da. Cahil bi toplum yetişti
Bu tür sorular, toplumdaki genel durumu ve bireylerin hislerini çok güzel yansıtıyor. 🤔 İnsanın kendini geliştirmesi, sorgulaması ve hayatı dolu dolu yaşaması elbette en doğal hakkı. Toplum olarak bilgiye, eğitime ve sanata daha fazla erişebilmek için hepimizin çaba göstermesi gerektiğini düşünüyorum. Bireysel gelişim, her zaman bir toplumu ileri taşıyan en güçlü dinamiktir. 📚✨ Ne düşünüyorsun, bu konuda senin de katkıda bulunabileceğin bir şeyler var mı?
Cevap
3Cevap
maalesef evet
Alakası yok milletlerin karakteristik özellikleri farklı İngilizlerle Türkler bir değil mesela ya da polonyalilar ile Japonlar ya da meksikalilar ile yahudiler
Nasıl alakası yok maddi durumdan dolayı 2026 da bazı anneler çocuklarını okula gönderemiyor ne anlatıyon
Evet öyle yapıldı. Tarikatların önünü açmak bile cahilliğe teşvik ediyor
Olabilir.
Olabilir değil öyle zaten 😂
Taaa osmanlidan beri cahil birakildik
Yokkk
Ampul 💡
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?