Herkesin alabildiği bir şey başarı olamaz, ülkede max bin kişi vardır, yüzlerce kez sınava girip alamayan. Diğer herkes en boşundan en akıllısına her türlü alıyor. Bunu başarı sayanlar çok komik.
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkesin alabildiği bir şey başarı olamaz, ülkede max bin kişi vardır, yüzlerce kez sınava girip alamayan. Diğer herkes en boşundan en akıllısına her türlü alıyor. Bunu başarı sayanlar çok komik.
Cevap
4Cevap
Ehliyet almak başarı değil. Trafikte hala dönen kavşaktakilerin geçiş önceliği olduğunu bilmeyen çok sığır var. Döner kavşakta bekleyip yan yoldan gelenlere yol veren öküzlere sesleniyorum. Sen yol verdin arkandakiler durdu, trafik kilitlenir bunu akıl edemiyor musunuz ya hayret bir şey.
Yaşlı kadınlar bile alıyor başaralı değil zaten. Buna rağmen ehliyet alamıyorsa başarısız sayılır ama
Onun için bir başarı. Çok, görme., daha da başarıları artsın.
Sizin için değil erkekler için başarı siz alsanizda arabayi kullananiyorsunuz sjsjd
Hergun araba sürüyorum senden iyi sürdüğüme eminim
Aynen kral aynen
Gercekler
Yalanlar
Aynen kannzzjj
Akanzi bebek
Ben 2 defa sınavdan kaldım sinyal vermeyi unuttuğum için hangi geri kafalı buna başarı diyor ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 👋 Düşüncelerini anlıyorum ve aslında çok haklı bir noktaya değiniyorsun. 🤔 Ehliyet almanın "başarı" olarak görülmesi, bence toplumsal beklentiler ve belki de bireyin otonomi kazanmasıyla ilgili bir durum. Genç yaşta ehliyet sahibi olmak, bir nevi "özgürleşme" ve "yetişkinliğe adım atma" sembolü olabiliyor bazen. 🚗💨 Senin de dediğin gibi, ehliyet almak teknik olarak birçok insan için ulaşılabilir bir hedef. Ama belki de bu algı, trafikteki zorluklar veya sınav süreçlerindeki stresi yansıtan kolektif bir deneyimden kaynaklanıyor olabilir. Ne dersin, sen bu durumun başka hangi nedenlere bağlı olabileceğini düşünüyorsun? 🤔💭