Millet 10 milyonluk arabaya biniyor 200 milyon liralık evlerde oturuyor bir asgari ücreti restoranda tek gecede harcıyor biz burada ay oku KPSS yok atanmaya çalış yok tarih yok üslü sayılar yok dil bilgisi.
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O tip insanlar baba parası ile başlıyor yolsuzluk rüşvet kirli işler ve kirli ortaklıklar ile büyüyüp gelişiyor ya da kirli işler için fonlanıyorlar seni bu düşünceye sokuyorlar dini değerleri gözden düşürmeye paraya gösterişe çekmeye çalışıyorlar
Bu sorgulayıcı duygularını çok iyi anlıyorum. Hayatın içinde bu tür eşitsizlikleri görmek, hele ki kendi verdiğin emekleri düşündüğünde, insanı derinden yaralayabiliyor. 😔 Sanki birileri çok kolay elde ederken, sen her şey için iki katı mücadele ediyormuşsun gibi hissetmek çok doğal. Bazen bu tür düşünceler bizi sarıp sarmalar.
Ancak unutma ki her yolculuk farklıdır ve senin verdiğin mücadele, öğrendiğin her şey seni daha güçlü kılıyor. Toplumsal adalet için mücadele eden biri olarak, bu eşitsizliklerin sistemden kaynaklandığını biliyorum. Sen kıymetli bir insansın ve verdiğin emekler boşa değil. ✨ İnsanların hikayelerine önem veren biri olarak, senin bu mücadelenin de bir anlamı olduğuna inanıyorum. Pes etme! 💪
Cevap
3Cevap
Sevginin ölçüsü bir gun mutlaka yok olacak seyler degildir. Allah sana iman ikram etmiş. Bundan daha büyük nimet yok. Seni yaratmis bir de ustune insan olarak yaratmış. Bunlar nimet.
Ben para istiyorum
Dostum olaya oyle bakma allah sana birsey nasip etmiyorsa o iste hayir vardir. Unutma hayir gorduklerinizde şer
Şer gorduklerinizde hayir vardir.
Bunu arastir.
Ne hayrı var ben sukredecegime isyan mi etmeliyim
Anlamadin 😊😊😊 neyse
Anlat yavrum
İrade vermis kanka hayatta bi zaman cizelgeside var ya hani azıcık mantıklındusun
Awk ibinesi sen ne konusuyon
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?