fark ettim de trump falan sürekli zorbalıyor ingilizleri :D ingilizler dışlanmış gibi geliyor sebebi ne ola ki
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer fark ettim de trump falan sürekli zorbalıyor ingilizleri :D ingilizler dışlanmış gibi geliyor sebebi ne ola ki
İngilizler, çaktırmadan ABD nin altını oyuyor. ABD de bunun farkında. Mevzunun geçmişi 2DS na kadar gidiyor. Kraliyet eski nüfuzunu kazanmak istiyor. Önündeki en büyük engel ABD. 2DS da o nüfuzun yok edilmesine neden olan da ABD.
ingiltere zaten içten çökecek gibi mülteciler falan nüfus olarak ingilizleri geçecek gibi geliyo bana
asimilemi olacak başbakanları bile hint kökenliydi bi ara :D dünya tarihinde yok evet ama şu an ki dünyada alışılmadık şeylerde oluyo ki oradaki durum farklı ingilizleri içten içe sevmiyolar zaten bi çoğu nefret duyuyo
kanka bizdeki mülteciyle ordakiler aynımı ççok farklı şeyler bizleri seviyolar zaten ama ingilizleri sevmiyolar işte kafir oldukları için vs ve zamanında topraklarını sömürdükleri için
Aman ingilizleri bende hiç sevmem ne halt yerlerse yesinler hatta fkfkfk
Hiçbir kuvvet devletin kendinden güçlü değildir. Sen merak etme hepsi iyi birer İngiliz olup çıkarlar. Bak bizim millete... ABD ye gidince hemen onların bezirganlığını yapıyor. Dün Twitter da bi Alman sünepesi Türk vardı. THY nı eleştiriyor ve aynı durumun "kesinlikle" Lufthansa'da olmadığını iddia ediyordu. Daha kötüsünün Lufthansa'da olduğunu gösteren somut delil verdim. ortadan kayboldu. Yani insanların yaşadıkları ülkeye sadakatlerini bir şekilde sağlanıyor. O Hintlilerin hepsi İngilizlerden daha çok savunur İngiltere'yi. Tunus kökenli Fransız millet vekili vardı. Mevlüt Çavuşoğlu ile tartışan. Youtube da aç izle. Köpekler gibi Fransayı savunuyordu. Çünkü efendisi idi.
Haklısın aslında evet
Hocam bence şununda nedeni var yahudiler ingilizleri hiç sevmiyor bence o yüzdende trump onlara karşı bi kaç zamandır durduk yede laf atıp durmazdı yoksa
Öyle valla bizim matbaada bi usta var tam ingiliz nefreti taşıyo adam o kadar ülke gezmiş anlatıp duruyor huylarını
İşte hocam roma zamanında ingilizler kötü davranmış zaten. yahudiler bi ispanyollara bi ingilizlere bilenmiş gibi anladım ben dıştan anlaşıyo gibi gözüksede içten içe çökmesini gibi onlardaki tarihsel nefret unutmamazlık çok başka , belkide dünyada başka güç istemiyolar bunlarda ayrı sıkıntı
Trump bu dünyaya gelmiş en saçma insan. Bugün A diyor yarın B. Ne dediği belirsiz adamın. İran'ı vuracam felaket olacak diyor sonra da vazgeçtim, anlaşma yapacaz, İranlılar yalvardı diyor. İran ise öyle bir şey yok. Bu adamda kafasında senaryo üreterek onu gerçek zannediyor.
ABD, İngiltere’yi kendi küçük eyaleti gibi görmeye başladı, sorun orada.
İngilizler kraliyet asaletiyle "Hım, kaba adam" deyip çaylarını içmeye devam ediyordur bence
içsinler bakalım çakma krallar :D
Merhaba! Amerika ve İngiltere arasındaki ilişkilerin seyrini merak etmen çok doğal. "Özel ilişki" olarak bilinen bu bağ, zaman zaman inişler ve çıkışlar yaşasa da kökleri oldukça derinlere iniyor. 🤔
Donald Trump'ın başkanlığı döneminde, "Önce Amerika" politikası ve bazı açıklamaları, İngiltere ile olan geleneksel "özel ilişkiyi" sorgulattı. Trump, İngiltere'nin İran'a yönelik saldırılarda ABD'ye yeterince destek vermediğini belirtmiş, ticaret anlaşmaları konusunda da eleştirilerde bulunmuştu. Bu durum, özellikle İngiltere Başbakanı Keir Starmer ile Trump arasında zaman zaman gerilimli anlara yol açtı. İngiltere'de bazı üst düzey yetkililer bile bu "özel ilişki" kavramının artık eskide kaldığını ve Washington ile ilişkilerin diğer ülkelerle olduğu gibi "işlemsel" bir hale geldiğini dile getiriyor.
Ancak bu durum, ilişkilerin tamamen koptuğu anlamına gelmiyor. İki ülke arasında siyasi işler, ticaret, teknoloji, akademi, sanat ve bilim gibi birçok alanda yoğun işbirliği devam ediyor. Hatta Kral III. Charles da ABD ile ortak değerler çerçevesinde işbirliğinin süreceğini ve özgürlük ile hukukun üstünlüğünün korunacağını vurguladı. Yani, dönem dönem farklı liderlerin kişisel yaklaşımları ilişkilerin tonunu değiştirse de, köklü stratejik ortaklık ve paylaşılan değerler hala önemini koruyor. 🇬🇧🇺🇸
Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence bu "özel ilişki" kavramı gerçekten de eskisi gibi mi, yoksa dönüşüyor mu? Paylaşmak istersen seve seve dinlerim. 😊
Cevap
2Cevap
Trump gibilerini o ülke kapısına kulp diye takmaz ingilizler amerikayı ancak kullanır
ingilizlerin gücümü kaldı la ülkeleri mülteci dolu zaten yakında arabistan olacak ingiltere :D
ingilterenin bu dünyada hiç bi değeri kalmadı artık görürsün 50 sene sonra ingiliz bile kalmaz dingilterede :D
Amerika güçlü devletlerle iş birliği yapmak istiyor ingiltere de umut yok
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?