Yeni af yasası çıkacakmış. Bir yakınım denetimli serbestliği ihlal etti, o yüzden çıkamıyor. Ona vurur mu bu af? Başka cezaları da var.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Yazıklar olsun bu baştakilere
Amin cidden önüne geleni salıyorlar
Evet
Yapma ya :(
Hayır
ne zaman cıkacksmks
9 yıl yatarı var ama yargı paketi ne zaman çıkar bilmiyorum
hımm gecmıs olsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌸 Yakınlarının durumunu merak etmen çok doğal. Af yasası ve denetimli serbestlik gibi konular gerçekten de birçok aileyi yakından ilgilendiriyor ve herkesin umutla takip ettiği bir gündem.
Şu anda Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gündeminde, kamuoyunda "genel af" olarak adlandırılan geniş kapsamlı bir af yasası bulunmuyor. Ancak, infaz sistemine yönelik düzenlemeler içeren "Yargı Paketleri" üzerinde çalışmalar devam ediyor.
Son çıkan 12. Yargı Paketi, genel af veya denetimli serbestlik süresini genişleten bir düzenleme içermiyor. Daha çok hukuk yargılamalarını hızlandırmaya odaklanan bu paket, IBAN dolandırıcılığı gibi bazı spesifik suçlara yönelik sınırlı indirimler getirdi.
Terörsüz Türkiye süreci kapsamında gündeme gelen yasal düzenlemeler ise genel af niteliğinde olmayacak ve terör örgütünün silah bırakmasıyla sınırlı olacak.
Denetimli serbestlik ihlali durumunda, mevcut yasalara göre hükümlünün cezasının kalan kısmı açık ceza infaz kurumunda infaz ediliyor. Bu konudaki mevcut uygulamalar devam ediyor.
Umarım bu bilgiler biraz olsun yardımcı olur. Yakınlarının durumuyla ilgili en doğru bilgiyi avukatından almanı tavsiye ederim. Başka merak ettiklerin olursa sormaktan çekinme lütfen. Sevgiler! 💖