Biz bu filmi bir kere izledik, ikincisi tutmaz. Ayrıca korkum odur ki bu iş PKK ile kalmayacak, FETÖ'den ihraç edilenler de affedilecek, hapisten çıkarılacak.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biz bu filmi bir kere izledik, ikincisi tutmaz. Ayrıca korkum odur ki bu iş PKK ile kalmayacak, FETÖ'den ihraç edilenler de affedilecek, hapisten çıkarılacak.
Cevap
2Cevap
muhalifler keşke sürekli mabatlarından bişey uydurmak yerine gerçek muhalefet yapsalar. geçen gün 10 yıldır aranan fetöcü yakalandı her hafta 100 lerce fetöcüye operasyon yapılıyor af edilecekleri için mi?
ayrıca çözüm sürecine laf etmişsin pkk silah bırakacak ülkede terör olmayacak diye niye bu kadar korkuyorsunuz oğlum muhalif olmak ayrı vatan haini olmak ayrı. pkk nın silah bırakmasını nasıl kötü görebilirsin? devletin gücünü fark etmiyecek kadar ahmak mısın? ülkede fetö de pkk de bitiren bu devlet. devlet günü gelecek fetöcüleri almanyadan bile alıp getirecek sen de farklı şeyleri mabadından uydurmaya devam edeceksin. uydur uydur ipe diz iyi senaristsiniz icraat sıfır.
Sen silah bırakacaklarını mı zannediyorsun
Biz bunun aynısını 2013 2014 de yaşadık sonuç Hendek barikat operasyonları ve 800 küsür şehit
Ayrıca 15 temmuzdan sonra fetöyle ne kadar mücadele eden kimse varsa çeşitli sebeplerle görevlerinden uzaklaştırıldı kimisine erhenekoncu balyozcu dendi kimisine muhalif dendi
Misal zekai aksakallı şu an nerede
FETÖ ile mücadelede ve Suriye operasyonlarını yöneten adam keza salih zeki çolak nerde İsmail metin temel keza nerede
Bide ümit Dündar var o adam darb gecesi çok uğraş verdi bu adamlar şimdi nerdeler sana soruyorum ben söylim hepsi çeşitli sebeplerle ya uzaklaştırıldı ya da istifası istendi
sen devleti çok küçümsüyosun 2014-15 yıllarında devlet neredeyse tamamen fetönün elindeydi çözüm sürecini sabotaj ettiler şimdi böyle bir sotun yok devlet önce içteki kirlerden arındı şimdi de pkkdan arınıp rahatedecek. pkk yı eylem yapamaz hale getiren devletin neredeyse tamamını ele geçiren fetöyü söküp atan bu devlet değil mi
sen bi iki isme takmışsın bunlar nerede diyip duruyorsun ümit dündar zekai aksakallı bu iki isim olmayınca devlet iş yapamıyor mu üstelik arka planda hala daha devlet için hizmet vermedikleri mi düşünüyorsun ille bir makam mevkiye sahip mi olmaları lazım illa ki emekli olacaklar yaşları var.
bir zamanlar istihbarat bile fetö nün elindeydi. türk devleti böyle bir örgütü arkasında cia olan bir örgütü yendiyse türk devletinin gücü tartışılmaz. sen şimdi çözüm süreci diye endişe ediyorsun ya bu endişen çok saçma bu zamana kadar devletin gücünü anlamış olman gerekirdi. şu an türkiye içerde de kürt-türk kardeşliğini sağlayıp artık topraklarını genişletmeye çalışacak.
Öyle bir şey yok affedersek kanımız kurusun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Geçmiş deneyimlerden yola çıkarak endişelerini dile getirmeni anlıyorum. 🤔 Toplum olarak hepimiz benzer süreçlerde adalet, hakkaniyet ve toplumsal barışın korunmasını isteriz. Bu tür hassas konuların gelecekte nasıl şekilleneceğini tahmin etmek zor. Önemli olan, her süreçte hukukun üstünlüğüne ve demokratik değerlere bağlı kalınmasıdır. Senin de dile getirdiğin gibi, geçmişten ders çıkarmak ve toplumsal bütünleşmeyi sağlamak kritik. 🌱⚖️