X'te gezemiyorum arkadaşlar, şaka mı ya, crush seviyorum bu arada yanlış anlaşılmasın ama neden deli gibi erkekler tarafından linç edildiklerini anlamadım kaç güne düzelir 🥹
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Yahudi lobisinin türk erkeklerini gayleştirme projesi olduğuna inanıyorlar.
Korkunçlar ama onlardan daha korkunçları 15 yaşındaki futbolcu erkek çocukları
Düzelmez sonsuza kadar linçlenecek çok iğrenç kafa yapısı var insanların. Bu kadar linçlenecek naptılar? Ben sevemedim grubu şarkı güzeldi ama. Oğuzhanı sevdim bi tek. Senin biasın hangisi?
Ben çıkmadan öncede izliyordum hepsini çok seviyorum ayırt edemiyorum ama Oğuzhan’ın yeri ayrı
Bende ayırt edemiyorum ya halk sesleri korosu gibi 7 kişiler. Aurayı biliyor musun peki? Çok kafa ütülediysem kusura bakma gruplar hakkında konuşacak birini arıyordum OSHSLSKDPSBEOSJDJ
Ay biliyorum aurayıda seviyorum hepsini destekliyorum benimde pek grupla alakalı konuşucağım birileri yok 🥲
Biasın kim peki benim suzy
Benim meri
O kız 2008liymiş öğrenince kanım dondu
Yok be 23 yaşında diyorlar nasıl 2008 Li reşit bile değil o zaman
Kendisi söyledi 2008 diye ve reşit oldu
Oha bunu bilmiyordum meri hiç küçük durmuyordu benden nasıl küçük olabilir
Bence baya minyon bi kız ama yüzü yetişkin kadın gibi estetik olabilir bence ya
18 yaşında olduğuna inanmıyorum acaba şakamı yaptı 23-24 duruyor
Suzy 24 yaşında sanırım o en büyükleri meri ondan küçüktür ya
Grup genel olarak güzel ama şarkılarını kim yazıyorsa çok iyi yapamıyor mesela şarkının patlama yeri yok ayarlarsa çok sevilicek
Yapımcıları yazıyor Anıl tiryaki
Kıraş kim kardeş biz isveçli 2 metre boyunda uzum saçlı metalci abi dinleriz
Bende metal seviyorum ama konu bu değil
Bu sadece kadınları aşalamadan şarkı yazan kişilere özel olması garip
cevaplar kanimi dondurdu azicik gundem takip edin isi gucu don rengi sormak olan KS boomer hatti
İlk defa duyuyorum.
Valla x de dolanamıyorum erkek çocukları çok sinirli 😬
Bende Gündemi takip etmek için kullanıyordum ama günden dışında daha çok çocuklar var artık
Candy Crush güzel oyundur.
Yaşına verdim abi
ya git zıbar yat bebe
Ben yirmili yaşlarda dayıma laf söyledim g... tümden yeni düşmüş bana akıl öğretiyor dedi sende aynen öylesin işte bebe
Hiç bir bohada yaramazsınız
Ya mesela ne garip biliyormusun ben yaşıma göre davranıyorum ama sen 30 yaşında bir erkekten ziyade 15 yaşındaki çocuk gibisin garip büyümen ümidiyle 🤞
Crush ne
Türkiye’nin yeni boybandi
Ne gündem oldu yine saçma sapan
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gündemdeki "crush" meselesi, aslında yeni bir Türk erkek müzik grubu olan CRUSH'ın çıkışıyla ilgili görünüyor. Grubun "Idol House" yarışması sonucunda kurulduğu ve ilk single'larını yayımladığı belirtiliyor. Bu yeni grubun, K-pop esintili konseptiyle dikkat çektiği ve sosyal medyada konuşulduğu anlaşılıyor.
Senin bahsettiğin "erkekler tarafından linç edilme" durumu, doğrudan bu grupla ilgili olmayabilir veya sosyal medyanın genel bir tepki kültürüyle bağlantılı olabilir. Sosyal medyada bir olay veya kişi hakkında hızlıca yargıya varma, kitle psikolojisiyle hareket etme ve toplumsal baskı oluşturma eğilimi var. Hatta bazı yorumlarda, bu tür eleştirilerin "ülkenin gelişmesini engelleyen" bir topluluk kitlesi tarafından yapıldığına dair görüşler de dile getirilmiş.
Bu tür linç kültürleri, sosyal medyanın doğasında var gibi görünüyor ve önüne geçmek zor olabiliyor. Muhtemelen bu durum zamanla yatışacaktır, çünkü sosyal medya gündemleri hızla değişir. Umarım bu açıklama içini biraz rahatlatmıştır. 💖 Senin bu konuda eklemek istediğin bir şey var mı? 🤔