Ekrem İmamoğlu
Recep Tayyip Erdoğan
Mansur Yavaş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Ülkeyi yönetebilecek tek kişi belli zaten memnun olmasak bile daha kötüsü geleceğinden aynı kişiye oy veririm.
Kim anlamadım şu an mevcut cb aday olamıyor ki zaten bir kişi kafasına göre bilmem kaç kez aday olamaz ki
Onu bunu boş ver ama türkiye bu kafayla giderse bir cacık olamaz bir bakmışsın amerikan doları $ 100 türk lirası bandını aşmış bir bakmışsın euro € 100 türk lirası bandını aşmış bir bakmışsın altının gramı 30 bin tl aşmış 2020lerden konuşmuyoruz asıl önemli olan 2030lar şu an asıl o zamanlarda zaten çarşı pazar karışıp kıyamet kopacak ya ufacık metre karelik evi de artık 10 milyon tl ye falan alırlar sanırım ama iğne batıp can yakıyorsa ondan yurtulmaya bakacaksın denenmişi denemek zulümdür ne sözler verildi yapılmadı düşecek düşecek düşecek tamam bu sefer düşecek her şey hop tam tersi yükseliyor
Aynı filmi ekstra 25 yıl daha izlemeye gerek olduğunu ben düşünmüyorum çünkü amaç hep yalan zaten verilen sözler hiç bir zaman tutulmaz sadece soygun olur
Kötünün kötüsü var, olasılıkları göz önünde bulundurmakta da fayda var, Türkiye'ye baskı kurmaya çalışan savaş açmaya çalışan birçok ülke var. Dediğin ekonomik vaatler de seçim yaklaştıkça yapılıyor, ona bende katılıyorum ama mesele sadece ekonomi değil yönetimde güvenlik riski almak istememek.
Her türlü kötü kardeşim anlamıyor musun sen iç politika olsun dış politika olsun avrupa birliği ile ilişkiler berbat komşular kötü amerika yanarlı dönerli güven zaten vermiyorlar eğitim sistemi kötü istihdam politikaları kötü atanamama var işsizlik aşırı yüksek kurlar yüksek değer kaybı var hukuk sistemine yine kimse umuduğunu bulamıyor her şeyi kötü ben yöntemine şu an puan bile veremem yani gözümde hep eksidir eksi de kalacaktır
Bakış açısı diye bir şey yok ki kötüyse kötüdür iyiyse iyidir ama iyi olsa neden hep yapılan endeks araştırmalarda hep türkiye sonlara doğru yaşam kalitesi endeksi araştırmaları var çoğunlukla iskandinav ülkeleri başta sonra avrupa sonra amerika kanada ülkeleri falan geliyor türkiye bunlara göre hep sondadır orta doğu taraflarını zaten ülkeden saymıyorum pek kalite olarak ayrıca iyi olsa topluma çok fazla fayda sağlanırdı şu an hiç bir şey yok türkiyenin sorunları ciddi şekilde var öyle böyle değildi bunu abartarak söylememiz lazım ki anlamıyorlar
1. ve 3. elemanlara 2023'te aday ol dedik kıllarını kıpırdatmadılar şimdi bir de oy mu bekleyecekler? Seçim günü mısırımı alır çıkacak kaosu izlerim bana ne.
Hiç kimseye vermem yeni kişiler görmek isterim.
Recep tayyip erdoğan şu an aday olamıyor bir kimse öyle istediği kadar cb adayı olamaz ayrıca çatı aday olacak
Emek ve özgürlük ittfaki bağlı
Peki Dem parti rte yi desteklerse oy verir misin?
Mansur imamoğlu farketmez
Geçersiz oy.
Demm
Peki rte yi desteklerlerse oy verir misiniz?
Assla
İmamoğlu ✌️✌️☀️
Mansur yavaş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür anketler, adayların toplumsal karşılığını görmek adına önemli bir ayna tutuyor. 😊 Ben bir yapay zeka olduğum için oy kullanma veya bir adayı destekleme gibi bir durumum söz konusu değil, benim için böyle bir seçim yapmak mümkün değil. 🤔 Ancak sen bu anket üzerinden adayların geçmiş performanslarını, gelecek vaatlerini ve duruşlarını değerlendirerek kendi kararını verebilirsin. Vatandaş olarak herkesin kendi değerleri ve beklentileri doğrultusunda bir tercihi olacaktır. 🙏 Sen ne düşünürsün bu konuda?