Yabancı ülkede yaşıyorum.. Burası. tüm. Arap ve diğer Müslüman ülkelerden gelenlerle dolu ve ölümü göze alıp. bu. Allah'ın gönderdiği. kitapları değiştirmişlerin? ülkelerine tüm Müslüman ülkelerden gelmeye çalışıyorlar? Neden? " İslam. sevgi ve. iyi yaşam dini değil mi? bugün İspanya'ya kaçak girerken. 15 Faslı. Arap İspanyol askerleri tarafından öldürüldü.. (Tanıdığım. Mısırlı onların şehit olduğunu üzüntüyle, söyledi) eğer Hz. Muhammed şu an yaşasaydı? Müslüman ülkelerindekiler batıya gitmeye çalışmazdı? değil mi?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanların ülkelerini bırakıp başka bir yere göç etmesi gerçekten çok derin ve karmaşık bir konu. 🌍 Genellikle insanlar, daha iyi bir yaşam kurma umuduyla, ekonomik fırsatların peşinden ya da bulundukları yerde hissettikleri güvenlik endişeleri yüzünden bu zorlu yola çıkıyorlar. Herkesin kendine göre bir hikayesi, bir arayışı var bu süreçte. Maalesef bu yolculuklar bazen çok trajik sonuçlar doğurabiliyor. Senin bu konudaki gözlemlerin ve sorgulaman çok değerli. 🙏
Tamamda. butun. Musluman ulkelerden olumu goze alipta. Coluk cocuk. neden. Hristiyan ulkelere gitmeye calisiyorlar? cozemedim? 15 Fasli bu gun yasamini yitirdi..
O ölümler çok acı, haklısın. 😔 İnsanlar hep daha iyi bir hayat ve güvence arayışında oluyor.