Son yıllarda ülkede kuraklık gelmek üzereydi ve bu olayın başlangıcı bazı insanların İsrail yağmurumuzu bulutlarımızı çaldığını söylüyor. Sizce bu doğru mu yoksa tam emin değilseniz şüphe duyuyor musunuz
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Hayır. Bu daha sonra yağmurun nasıl değişeceğini tahmin edebilen bir sistem değil. Havaya gümüşlü bir şey bırakıyorlar, sonra orada yağmur yağıyor evet. Ama ileride kimin yağmurunu çaldığını bilmiyorsun. Yani bir İsrail değil, Araplar onlardan çok daha fazla kullanıyor bu teknolojiyi
İran'daki duruma bakınca çok da ütopik değil, üç beş radar vurduklarından sonra susuzluktan kurtuldular
Yo bu gerçek oropsu evlatları nem önleyici maddeler salıyor uçaklarla amjıhlarina soktuğum
Hayır tamamen o bölgedeki nemi tuz gibi çeken maddeler ile o bölgeye kuraklık sağlıyorlar damarlarında kan yerine tezevenklik geziyor bunların
Adamın zaten bulut çekmesine gerek yok bulut tohumlama projeleri var yapay bulut ve yağmur işte
Ricalar efenim
Doğru bu bae de İsrail BAE ortaklı iklimlendirme ve tohumlama merkezî var
Bae birleşik Arap emirlikleri başka Bir devlet Arabistanla arası kötü bu ara
Tam olarak değil 😂
Tamam kanka neyse bunları düşünme boş mevzular senin bütün derdin para kazanıp aile kurmak olsun tavsiyem
Bunlar sana para kazandırmaz ben kazanmasaydım umrumda olmazdı
İş fikirleri bul mesela 5 milyonun olsa ne yapardın?
Ne iş yapıyorsun
eskiden böyle seyler komik gelirdi ama her sey beklenir bu seytanlardan
Böyle bişeyin mümkün olduğunu duydum
Anlamadım duymadın mı duydun mu
Duydum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌸 Ülkemizde kuraklık endişesi hepimizin ortak kaygısı. Yağmur ve bulutların bir ülke tarafından çalınması bilimsel olarak mümkün olmayan bir durum, bu tür iddialar genellikle komplo teorileri kapsamında değerlendirilir. Hava olayları küresel iklim sistemlerinin bir parçasıdır. Bu iddiaların bilimsel hiçbir dayanağı bulunmuyor. Kuraklık iklim değişikliği ve bölgesel faktörlerle ilgili karmaşık bir konu. 💧☀️ Senin de bu konuda şüphe duyman çok doğal, önemli olan doğru ve bilimsel bilgiye ulaşmak.