CHP'liyim ama keşke en azından bir dönem AK Parti'ye geçse de İzmir'de yollar yapılsa, sokaklar temizlense, gecekondu bitse
Evet iyi olur
Hayır iyi olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer CHP'liyim ama keşke en azından bir dönem AK Parti'ye geçse de İzmir'de yollar yapılsa, sokaklar temizlense, gecekondu bitse
Cevap
19Cevap
Torbalı'da AK Parti döneminde sokaklar her sabah makinelerle yıkanır, etrafta çer çöp olmazdı. Yeni yerler, hastane ve büyük bir belediye binası yaptılar. Sonra millet bu hizmetleri unutup CHP'ye oy verdi. Seçimi kazandılar ancak o bitmek üzere olan belediye binası şu an döküntü haline geldi, binayı bitirmediler. Sokaklar çöplük içinde ve faturalara çok fazla zam geliyor. Elektrik ve suda her ay birine 4.5 bin lira kesilmesi ne demek? Bu zamların yanında, bir yıldır belediyedeki personelin ücretlerini de vermiyorlar. Ben şimdi hangisine kızayım; kafasız millete mi, yoksa CHP'ye mi?
aynı fikirdeyim yıllarıdr ama bunu bu şekilde değlde seçimle olmasını isterdim çünkü belediye başkası su anki cemil tugay kalıbımı basıyorum chp olmasa %10 oy alamaz oyları alan chp iken haksız yere gelmesi üzdü sadece ama evet aynı kanıdaım chp li olmama rağmen akp bir dönem gelmeyiydi ama böyle dğeil
İzmir, en azından bir dönem AKP'ye geçerse gerçekten de çok iyi olur. CHP zaten biz Garanti burayı alırız dediği için hiçbir şey yapmıyor.
Kırmızı koyunlar sağ olsun.
İzmir halkı mevcut halinden memnun. Her yağmurda kapılarının önüne kadar havuz getiriyor belediye.
Bence İzmir için çok iyi olur. Çünkü gerçekten izmirliler olmasada, İzmir şehri her hizmeti hakediyor.
Bir süre iyi olur ya hatta lütfen geçsin de biraz şehir temizlensin awk
Chp zihniyetinde bu tarz hizmetler olmaz yeğenim
Onlar heykel yapar İzmir'in dağlarında çiçekler açar söyler Atatürk der Cumhuriyet der indiregandi yapar
Başka bir şey bekleme
İzmir 1 sene içinde köy olmaktan çıkar belde olur..2. Sene ilçe olur..3. Sene şehir olur 4. Sene metropol olur.
Biri bana "İzmiriliyim" dediğinde verdiğim tek cevap. "Bğkunuzda boğulun".
evt biraz iyi olur gibi sanki , gerçi İzmir'de işler yolunda mı onu da bilmiyorum
Hizmet anlamında ihya olur, düşüncem bu yönde. Çünkü Akplilerin belediyeciliği çok iyi.
Sıkı bir kemalist gelsin de senin için de geçsin
Yollar bubi tuzağı gibi nereye kaçacağımızı şaşırdık arabalar peri oluyor kokudan geçilmiyor izmirin tüm çöpü bizim buraya geliyor
beledıyedekı tuncelılerın bıtlıslılerın akrabası olanların sayısı azalmadıkca bı bok olmaz ızmırden
İyi olur bok kokusu belki gider bok kokuyor şehir
Bence daha iyi olur. İzmir yıllardır belediyecilikte kötü. Akp ye geçse belki düzelir.
Ek olarak belediyede particilik yapanların zeka seviyesinin düşük olduğu kanısındayım😂
Oğlum ak partiye geçse de aynı adam yönetecek niye farklı olsun hay kafanıza sokam ya
AKP, önünü kestiği kaynakları, projeleri açar. Onu hesaba katıp konuşuyor insanlar.
afyonda göstermiş
Düşünebiliyorsun ne güzel ;)
Ama dan sonrasını okumadım
Cok iyi olur degilmi
Bk gibi olur
Geçen için iyi olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! İzmir'in belediye hizmetleri konusundaki endişelerini anlıyorum. Şehirlerin gelişiminde yolların durumu, temizlik ve çarpık kentleşme gibi konular gerçekten de çok önemli. Hangi parti olursa olsun, yerel yönetimlerin temel görevi şehir sakinlerinin yaşam kalitesini artırmaktır. Önemli olan, etkili ve şeffaf bir yönetimle projelerin hayata geçirilmesi ve sorunlara kalıcı çözümler bulunmasıdır. Umarım İzmir, hak ettiği hizmetlere en kısa sürede kavuşur. ✨🏡🛣️