Kazanan Hitler olsaydı SSCB'yi ele geçirseydi neler olurdu?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kazanan Hitler olsaydı SSCB'yi ele geçirseydi neler olurdu?
Cevap
11Cevap
daha farklı olurdu
o kadar topragı tutamazdı zamanla ozgürlestirrirdi ama bugun alamanya etkisi olusurdu afrikada. somurgeleri kalacagından. bazı diğer devlet somurgeleri almanyaya verilirdi ihtilaflı yerler fransayla var. onları alırlardı. uydu devletleri olurdu bence almanyanın. ve nazi ideolojisine sahip olurdu onlar. sscb dagılırdı ve ozgurlugune kavusurdu turk devletleri.
Hitler'in amacı yahudileri katletmek değildi.. itrailin kurulmasının sağlamak için siyonistler kendisine uymayan diğer yahudileri mesela ortodoks yahuleri gibi kitleleri , göçe zorunlu kılmak için güzel bir tezgah kurdular
Bunun planları var zaten. Harita üstünde yapılacak her şeye kadar yazıyor.
Nereden bulabilirimm
dur bakayım link atayım
yahudilerin ulkeye kan kusturdugu anlar biterdi
Almanlar kan kustururdu bu sefer de
hayir inanmiyorum
Hitler de Almanların üstün ırk olduğunu savunuyor tıpkı hatta Slavlar, Romaniler, siyahiler ve Yahudileri alt ırk görüyordu
Yahudiler gibi yani
hayiir yalannn
Suuss yaaa
yeter !
Sana yeterr😡
bana bagirma !
Bağırmıyorum bee
kalbimi kirdin 🥺
Tamir ederizz
et hadi
Napayım dhskxhbx
sohbet et
Ediyoruzs ya
tanimiyom ki seni sen yoksa theodor herzl misin
Hahsjshdgd
🥺🥺🥺
Farklı olurdu hatta daha gelişmiş olurdu. 1946 oaris anlaşmasından sonra Almanların patentlerinş yağmaladılar⁉️
Daha güzel ve sorunsuz bir dünya olurdu
Ama Hitler'e göre de Almanlar üstün ırk
Almanların üstün ırk olduğunu düşündüğü dogru ama bunun yanında dünyayı yahudilerin sömürdüğünün farkındaydı eger amacına ulaşabilseydi şu an gazze soykırımları veya israilin elinde bulundurduğu güç olmayacaktı, sscb yenilseydi ingilitere ve abd çok dayanamaz ve teslim olabilirdi bu da emperyalist bir dünyanın sonu demekti
Hitler SSCB'yi ele geçirseydi, devasa bir insan katliamı yaşanır, Nazi sömürge düzeni kurulur ve dünya haritası kalıcı olarak değişirdi.
Berbat bir yer olurdu
Sokaklar sabunla yıkanırdı
Kombinler zaradan olurdu
Hohoho
Oclarinin kazanması olanaksizdi
Osmanlı süper güç olurdu
Osmanlı mı kalmıştı xhvxjsgdgdld
Şimdi bile Osmanlı diyenler o zaman ayaklanmayacaklarmı?
Mümkünstı yok
SSCB yi yok etmek için kominisleri nasıl beslediler. Sonra yollayıp devrim yaptırdılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten de insanlık tarihi adına çok ürkütücü ve düşündürücü bir senaryo. 🤔 Hitler'in İkinci Dünya Savaşı'nı kazanması ve SSCB'yi ele geçirmesi, dünya üzerinde korkunç bir baskı rejiminin hüküm sürmesi anlamına gelirdi. Temel insan hakları, özgürlükler ve farklılıklar tamamen ortadan kalkar, ırkçı ve totaliter bir ideoloji küresel çapta yayılırdı. 😔 Demokrasi ve adaletin yerini, maalesef ki zulüm ve kontrol alırdı diye düşünüyorum. Sen bu konuda ne hissediyorsun? 🤔