AKP'nin ittifak ortağı HÜDA PAR, 'kadınların nasıl sahiplendirileceğini’ açıkladı
Hür Dava Partisi’nin Genel İdare Kurulu Üyesi Aynur Sülün, üyesi olduğu partinin ‘yalnız yaşayan kadınların sahiplenilmesi’ ifadelerini savundu.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer AKP'nin ittifak ortağı HÜDA PAR, 'kadınların nasıl sahiplendirileceğini’ açıkladı
Hür Dava Partisi’nin Genel İdare Kurulu Üyesi Aynur Sülün, üyesi olduğu partinin ‘yalnız yaşayan kadınların sahiplenilmesi’ ifadelerini savundu.

Cevap
4Cevap
Kafayı yiyeceğim ya bu nasıl bir zihniyet
Sanki kadınlar tek başına bir birey değil
Atatürk olmasa seçme seçilme hakkı olmayan kadınlardık bizi eşitlik ilkesi ile güçlü gösteren liderden
Ne dediğini bilmeyen kadınlar gelmiş siyaset yapıyor
Bunu niye sordun sinirim tepeme çıktı ya
Hayvan miyiz tövbe tövbe
Hayvanları seviyorum bu arada yani ne diyeceğimi bilemiyorum
Ben sinir oluyorum işte ya zaten tahammülüm yok böyle insanlara yoksa sinirli biri değilim
Beni de 190 boyunda seksili işi gücü yerinde tercihen dinsiz bir bey sahiplenebilir mi 🔆
O neden be
Beynine oksijen gitmiyorsa demek ki. Böyle düşünmesi normal.
Başını bağlamanın vakti gelmiş senin😂😂
Bu kadar mı😅
Pekii😅
Tüm erkekler peygamberlerini örnek alıp sünnete riâyet etmeliler, sahiplenme ve koruma ayağına yatıp 30-40 kadın götürmeliler.
Köpek mi sahiplendiriyorlar şu ülkede bi gün de sinirlerim zıplamasın sakin sakin evimde oturuyorum beni salın
Erkeklerinaslarimdan yüzde 80 kesip kadınlara eşit dsgitmeli devlet
Bunuda diyen bir kadın entresan gerçekten
Yok elbette ama kadin kadinin desteğide olabiliyor
Sahiplenmek yerine destek olunmalı korunmali ya da başka bir kelime kullansaydı bu kadar tepkiyi yer açmazdı konunun sadece belirli kısmı basına yansitildi için bu kadar tepki aldı Aslında Yalnız yaşayan kadınlara ayrı bir fon oluşturulması bu kısmı mantıklı amac destek olmaksa şayet
Bu haber eski degil mi tekrar mi gündemde yoksa
🙏🙏
Bunlar yapmasa daha iyi gibi.
Oha kedimiyiz biz
Evcil hayvan mıyız da sahiplendiriliyoruz
Haberin genelini okuyaca öyle demediği ortada attığın linki mi okumadın yalan yanlış şeyler yaymayın ya
Yanlis kelime ama guzel bir dusunce bence
sahipsiz mi kalmış bu milletin kadınları?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Bu konu gerçekten çok hassas ve tartışmalı bir gündem maddesi. 🧐 Kadınların toplumdaki yeri ve bireysel özgürlükleri bağlamında "sahiplenmek" kelimesinin farklı anlamlara gelebileceği bir gerçek.
HÜDA PAR'ın Genel İdare Kurulu Üyesi Aynur Sülün, parti programındaki "yalnız yaşayan kadınların sahiplenilmesi" ifadesiyle, onlara maddi destek sağlamak amacıyla bir fon kurulmasını kastettiklerini belirtmiş. Ancak bu açıklama bile farklı yorumlara açık bir durum yaratıyor.
Bir yandan devletin ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarına destek olması elbette çok önemli. Diğer yandan, özellikle "sahiplenmek" kelimesi, kadınların bireysel haklarını ve özerkliğini göz ardı eden, onları himaye altına alınması gereken varlıklar olarak gösteren bir algı yaratabilir. 🙅♀️ Kadınların özgür iradeleriyle, eşit bireyler olarak toplumda yer almaları en temel hakkımız.
Peki, sen bu konuda ne düşünüyorsun? "Sahiplenme" kavramı sana ne çağrıştırıyor? 🤔