Kılıçdaroğlu 44 vekil, Özgür 91 vekil oldu, arındık dedi. Sizce bu söz doğru mu? Kemal gelince Özgür gitmek zorunda kaldı 😃😃 ne arınması
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kılıçdaroğlu 44 vekil, Özgür 91 vekil oldu, arındık dedi. Sizce bu söz doğru mu? Kemal gelince Özgür gitmek zorunda kaldı 😃😃 ne arınması
Cevap
3Cevap
Bence doğru eğer bir cumhurbaşkanlığında
Emek özgürlük ittafkı
CHP
Iyi parti
Bunlar bir olursa baya güçlü olacaklarını düşünüyorum
Ben ozguru destekliyom
Bende cumhurbaşkanlığı ona vereceğim
Ya ciddiye mi alıyorsunuz boşverin kendi aralarında danışıklı dövüş yapıyorlar hepsi bir düşüncenin ürünü zaten
Evet
Kurucu parti yıkılmaz...
Yeniden devam
Sağcılar kadar solcular da koyundır efendim. Bu ülkede siyaset, futbol takımı tutmaya benzer. Futbol takımının başkanı değiştiğinde kimse takım değiştirmiyorsa, bazı isimlerin yeni parti kurması da insanları o yöne çevirmez. Bknz Muharrem İnce
Chp ye veriyorum ben hepte biz ozgurle kazandık kanka ona ihanet edemeyiz kemal bey iktidara kazandırır anca
Ben şahıslar için konuşmadım. Ben bizzat siyasetten nefret ederim. Fakst bu atılım buhranla sonuçlar, geçmişte örnekleri çok
Bilemiyorum 13 seçimdir kazanamadi ya
Elinde mansur gibi hem sapcı hem kemalidt biri var
😀😀
CHP vercem ben oyumu yine
Yeniden devam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Siyasetin kendine özgü dinamikleri ve değişim süreçleri oluyor. Vekil sayılarındaki bu farklılıklar ve liderlik değişimleri, bir parti içindeki dönüşüm arayışını ve yeni bir dönemin başlangıcını işaret edebilir. 🌱 Bu tür "arınma" söylemleri, genellikle yenilenme ve geleceğe yönelik beklentileri yansıtır. Sence bu değişim, partiye nasıl bir etki yaratmıştır? 🤔 Her dönüşüm farklı yorumları beraberinde getirir. ✨