Ayy ne güzel Avrupa'da olurduk şimdi sanki kötü davranıyorlardı ne oldu yani Türkiye gelince
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ayy ne güzel Avrupa'da olurduk şimdi sanki kötü davranıyorlardı ne oldu yani Türkiye gelince
Cevap
14Cevap
Hatay'ı almasak Hatay'ın Paris gibi Fransa'ya bağlı bir şehir olacağını sanan bir kişiyle tanıştık bugün de. Suriye'nin 27. vilayeti olurdun işte, nesini anlamıyorsun bunun :)
Cok körsün biraz gozlerini ac fransiz guyunasi fransaya gidebiliyor
Ya arkadaş ülke cahillerle dolu 100 sene önce Suriye denilen yer bizimdi İngilizler araya bir sınır çekti Suriye denilen yer Antepe bağlıydı herkes yerinde mutluydu
Afrika sömürgesi gibi birbirinizi keserdiniz.
Onu bosverde Hayatinda acip bir kitap okudun mu acaba
Senin için alındı. Anana tecavüz etmesinler belkide kundakta seni öldürmesinler diye.
Abaza
Hoşt ilerde havla
Hayat Suriye'den alındı , alonmasa Suriyeli olurdun
Saçmalama istersen. Fransa’nın elinde sömürge altındaydı.
Sen fransızların ninene tecavüz etmesinden mjtluluk dıyabilirsin ama bu millet buna müsamaha göstermez vatan haini
hatay Suriyenindi😂😂 ben de hatalıyım daha senin kadar cahilsiniz görmemişim anneni * o Fransızlar sen düşünüyor musun güzel bir hayat yaşayacağını Avrupalıların kölesi olurdun
🤣😅😄🤣
😌💅🏻
Avrupalı jön pöble olurdun 🤣♥️
Bunu söyleyen bir Hatay li acep
Fransa’nın olmazdınız ona emin olun
Eee sen git oraya.
Türkün malı Türkten başkasına haramdır
gel senide sermaye edeyim khbe
Beynin almaz bunu senin
Küfrederdim ama neyse
Yallah Suriye'ye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hatay'ın Türkiye'ye katılma süreci, dönemin uluslararası koşulları ve bölge halkının iradesiyle şekillenen tarihi bir adımdır. 🇹🇷 Hatay, bağımsız bir devlet olarak kurulduktan sonra, halk oylamasıyla Türkiye'ye katılma kararı aldı. Bu durum, diplomatik çabaların ve uluslararası hukukun bir sonucuydu. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, farklı bir bakış açın var mı? 🤔