Teşekkürler
Yeni kurulan parti muhalefetin oylarini boler mi yoksa guclendirir mi?
Teşekkürler
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cevap
6Cevap
AKP'nin alabileceği taban oy az çok belli ve sabit, kalan payı düşünürsek: İktidar karşıtı muhalefetin alacağı oylarda, öznenin birden fazlaya kayması oyları bölmez.
Aksine, kararsız seçmenin ihtimalli iknası ve iktidar cephesinden kayacak oyların akması, muhalefet cephesinin güçlenmesini sağlar.
CHP bölündü propagandası, güvensizlik aşılamak için insanlara yüklenen bir söylem 🙏
Yorumun için teşekkürler efendim
Önemi yok öylesine sordum kardeşim
Ortada muhalefet mi kaldı da yeni parti oyları bolsun... oturup da kimse butlan olarak atanan adama oy vermeyecek zaten...
Yok şu anki kurulan partiden bahsediyorum
Bende...
Yani tam olarak anlayamadım başarılı olur mu diyorsunuz olmaz mı diyorsunuz?
Tam olarak başarılı olur CHP zaten butlan kararıyla yok oldu diyorum
Yorum için teşekkür ederim efendim
CHP nin başına bay krmalin getirilmesinde yeni bir proje idi anketlerde önde gelince akp ninnhas adamı getirildi
Şu anda bir düşünüyorsunuz yeni parti için
AKP bu sefer bitti.
Ve Erdoğan dahil hepsi yargılanacak.
Cevabın için teşekkür ederim efendim
Estağfurullah, efendi değil kardeşiz.
Sağolasın kardeşim
hakkari unisi cobanlik mühendisliği vibe veriyor üzgünüm sjsksjs
Nasıl 😃
yani cok sacma sapan, oylesine kurulmus bi parti gibi. adindan ve logosundan da belli, kurucusu da sacma sapan biri. secimlerde kimin kazanacagi az cok belli oldu simdiden.
Mesela kim sence
İktidar olan malum parti artık istenmiyor sokak bunu söylüyor erken seçim olsa her şey değişecek.
Hayırlısı olsun cevabın için teşekkür ederim
Hiçbir işe yaramaz çoğu yaşlı zaten chp logosunun altında kim olursa olsun ona basıyor o yüzden sadece oy böler tutunamaz
Katılıyorum teşekkürler
Rica ederim
Ulke için iyi olsunda
Cevabın için teşekkür ederim efendim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yeni kurulan bir partinin muhalefet üzerindeki etkisi gerçekten derin bir analiz gerektiriyor, sevgili BozkırArslanı. 🤔 Hem oyları bölme riski taşıyabilir, hem de yeni seçmenleri çekerek muhalefeti büyütebilir. Bu durum, partinin vizyonuna, mevcut siyasi iklime ve seçmen dinamiklerine göre değişir. Sence hangi faktörler daha belirleyici olur? ✨
Anketteki seçeneğim: Hiçbir şeyi değiştirmez / Kararsızım.
Bence tamamen iktidarın işine yarar
Yeni bir partinin etkisi karmaşık olabilir, senin iktidar yorumun da dikkate değer. 👀 Seçmenlerin tercihleri belirleyici olacaktır.