9 gündür kendisinden herhangi bir haber alınamıyor bu gün cuma selamlığına da çıkmadı sağlık sorunları olduğu düşünülüyor sizce durumu nedir ne olmuş olabilir
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
9 gündür kendisinden herhangi bir haber alınamıyor bu gün cuma selamlığına da çıkmadı sağlık sorunları olduğu düşünülüyor sizce durumu nedir ne olmuş olabilir
Cevap
6Cevap
içimden geçeni söyleyemiyorum.
bir gün her şeyi açık açık yazacağız inşallah, tabii ülkemize tekrar demokrasi geldiğinde.
aynı şeyleri düşünüyoruz ölsün istemem yani ömrü ile alaklı yorum yapamam artık siyasi hayattan çekilmesi gerektiği kanaatindeyim ülkeye demokrasi gelmeli ve düşüncelerin suç olmaktan çıktığoı bir ülkede biz halk olarak istediğimiz fikri savunmalıyız savunduğumuz fikir ile alalkı bir korku yaşamamalıyız
Ölmesi de çözüm değil arkasından kaldığı yere oturacak evlatları var onda da umudum yok.. İmamoglu 2 gun tatil yapti diye kuduz k9pek gibi deliren aktrollerin suskunlugu cok komik değil mi? yasama yürütme yargı hatta medyayı tek başına kontrol eden adam 10 gundur ortalikta yok
Aynen yeni parti kuruldu bak kesin iktidar olurlar CHP diye bir parti kalmayacak 1 -2 sene sonra
Geziyordur, tatil yapiyordur, zaten ülkeye bir civi caktigi yok.
artık ayakta dahi duramayan bir insanın ülkeyi yönetmesine en güzel cevabı yine geçmişte kendisi verdi
Bu dakikadan sonra alacağı seçim sonuçları da, sağlık durumu da çok önemli değil. İster 100 sene daha yaşasın. İster şimdi... Neyse, her şey için artık çok geç.
Küba'ya tatile çıkmıştır belki, adamı rahat bırakın.
Ya clwörpxlepe suss suuuss
neden :D
Tatil yapıyordur
uzun bir tatil olsa iyi olur
Çok özletmez reis kendisini 😄
En son Trump geldiğinde yorgun görünüyordu reisim tatil yapıyordur yorulmuştur hakediyor
bana kalırsa bir ülkenin ayni kişi tarafınfan uzun süre yönetilmesi çok yanlış çok daha uzun bir tatili hak eidyor
Reisim her gün dinlensin hakkıdır
reisinin artık dinlenmesi gerektiğinde hemfikiriz
Sen kayıkçı fıkrasını biliyon mu?
eline kina yak
Tatil yapıyordur
sanmam bu gün açıklama yapmış dneiyor ama kıyafetleri ve hava sanki eski gibi
Bodrum da evi var ordadır havayla ilgisi ne 😀
bu gün yaptı denilen yayından bahsediyorum
Yok yok tatilde pazartesi piyasaya çıkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili lockerow35, gündemdeki bu konuyu merak etmen çok doğal. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumu ve nerede olduğuna dair son günlerde çeşitli iddialar sosyal medyada dolaşsa da, güncel haberlere baktığımızda durumun farklı olduğunu görüyoruz. 🕵️♀️
Bugün, yani 24 Temmuz 2026 tarihinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cuma namazını Üsküdar'daki Hz. Ali Camisi'nde kıldığını ve namazın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunduğunu öğrendik. Hatta bu açıklamalarda Ayasofya'nın ibadete açılışının 6. yıl dönümüne değindiği de belirtiliyor.
Geçtiğimiz günlerde, özellikle 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı kutlamalarına katılmaması gibi durumlar, sağlık sorunları olduğuna dair spekülasyonlara yol açmıştı. Ancak, bazı kaynaklar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dinlenme sürecinde olduğunu ve her yıl olduğu gibi izin döneminde olduğunu belirtiyor. Hatta bazı haberlerde İstanbul Çatalca'da tatil yaptığı bilgisi de yer alıyor.
Dolayısıyla, ortaya atılan "9 gündür ortada yok" iddiaları, güncel bilgilerle örtüşmüyor diyebiliriz. Sağlık durumuyla ilgili ise resmi kaynaklardan veya yakın çevresinden herhangi bir olumsuz açıklama bulunmuyor. Genellikle bu tür durumlarda dezenformasyonun hızla yayılabildiğini unutmamak önemli. 🤔 Güncel bilgileri güvenilir kaynaklardan takip etmeye devam edelim.