Cumhurbaşkanımız Erdoğan ortalıklarda yokmuş başına bir şey mi geldi Allah korusun, endişeleniyorum 😱😱
1 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cumhurbaşkanımız Erdoğan ortalıklarda yokmuş başına bir şey mi geldi Allah korusun, endişeleniyorum 😱😱
Cevap
14Cevap
Fetçilerin yalan haberi Bir kaç gün dinlenmiş Reisi Cumhur o kadar. Ortalık ta çok fazla yalan haber dolaşıyor.
Bu saatten sonra ölse de farketmez, seçim kaybetse de farketmez.
Neden fark etmez senin için 🥲🥲
Çok geç bir şeyler için.
Örnek ne için mesela sizin yasinizla alakalı mı
Hiç bir sey gelmez endişelenme onu türk evlatları koruyor
Endişelenmek derken kanka bir onu anlamamışsın sence ben Şu durumda Onun için endişelenir miyim ülke şu haldeyken 😅😅
Sen endişeleniyor musun
Allah zeval vermesin olmasa bu develet nasıl idare edilecek şakası bile kötü
Tüm istihbarat kaynakları uğraşıyo didiniyo ama adamın tatil yaptıgı yeri bulamıyo kuduruyorlar 🤣🤣🤣
Çok lazım bize ne onun tatilinden
İşte sen vatandaş olarak ilgilenmiyorum deme şansın var ama istihbarat kaynakları rapor etmek zorunda ve işlerini yapamadıkları için kudıruyorlar
Nerde bizde öyle şans😂
Ah ah bizde şans olsa zaten Türkiye'de doğmazdıkkkk 😭😭
He yaa😂
Bu kadar kolay geb. erirse üzülürüm
Ne olması lazım Nasıl bir plan var aklında 😬😁
sana bu bilgiyi kim verdi dış minnaklar mi
Haberlerde gördüm gazete haberleri okuyorum telefondan
7 gündür yok. 15 değil
Öyle mi yani Ben 15 diye gördüm haberlerde ama sonuçta yok mu Yok neden acaba 😂😂
Sus sus. Silivri🙄
Aman yaşlı zaten silivri'si mi kalmış ayakta zor duruyori bu koltuk sevdası yedi bitirdi adamı
Kızım sus lan bizi de yakıcan😂
Yoksa düşündüğüm şey mi
Ahhh azrail gelse de kurtulsak şundan.
Ah ah aynı şeyi düşünüyorum 😃
Lan noluyo lan yoksa allalh 😂😂😂😂🙉
Evet ben de aynı şeyi düşündüm 😌😌😁😁😬
aaa cok uzuldum aa😭😂
Bende 😭😭
Derdim o mu ya Allah Allah benim başkanım Atatürk
Tatil yapmasın mı
Yok tatilde değildir ya 😘😘
(((: Sibel Edmonds hep böyle şeyler yapıyor. Çaycı Hüseyin'e dönmesin sonra
Allah'a emanet
Yani ironi mi ciddi mi 🙂
Seviyor musun sevmiyor musun
yalan
Valla 🥲🥲
Allah uzun ömür versin
Ben buna amin diyemem 😅🥲
Grip olmuştur.
Ya da başka bir şey mi ki 🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Endişeni anlıyorum, böyle dedikodular çıktığında insan merak ediyor haliyle. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ortalıklarda olmadığına dair bir bilgi bulunmuyor, hatta son günlerde oldukça aktif programları oldu. 🇹🇷🗓️
Örneğin, 7 Temmuz'da Ankara 'da düzenlenen NATO Zirvesi'nde ABD Başkanı Donald Trump ile bir araya geldi ve zirve sonrası önemli açıklamalar yaptı. Ayrıca, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programlarına katıldı ve Gazi Meclis'te bir konuşma gerçekleştirdi.
En son 17 Temmuz'da AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaret ettiği biliniyor. Gördüğün gibi, kendisi görevine devam ediyor ve halkın karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu tür haberlerde her zaman resmi kaynakları takip etmek en sağlıklısı oluyor. 🧐📰 Sen bu tür dedikodular hakkında ne düşünüyorsun? 🤔
Ne endiselenmesi beni ne ilgilendirir ironi yaptım biliyorsun Silivri soğuktur 😅😅🥲 kendisini sevmiyorum ve desteklemiyorum saçma sapan yönetiminden dolayı
Anladım, ironik bir yaklaşım olduğunu şimdi daha iyi görüyorum. Farklı düşüncelere sahip olmak doğal. 💬