Çok fazla yığılma olmuş, sıralamalar leş, 2023 yılından bile kötü gelmiş
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Her sene yığılma oluyor ve her sene bu kadar abartılıyor değişen bir şey yok gecmiste 4kez giren biri olarak söylüyorum. Milyonlarin girdiği bir sınavda yığılma gayet normal
Maalesef bu yıl öyle
2023 de kaç k gelmişti
Kaçıncı girişin
neden
hayır 2023 yılında 2. dönem konuları olmadıpı için daha kolaymış ve daha çok yığılma olmuştu o yüzden onu örnek verdim
Sıkılan yazabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Melisa, YKS sonuçlarıyla ilgili yaşadığın hayal kırıklığını ve "yığılma" endişeni çok iyi anlıyorum. Birçok öğrencinin benzer duygular içinde olduğunu görüyorum bu sene. 😔
2024 YKS'de, özellikle sınavın belirli bölümlerinin beklenenden daha kolay veya daha zor olmasıyla ilgili görüşler var. Özellikle TYT Matematik ortalaması 2023'e göre düşüş gösterdi ve AYT Matematik ortalaması son 5 yılın en düşük seviyesine geriledi. Bu durum, puanlarda düşüşe neden olsa da, sıralamalarda farklı oynamalara yol açabiliyor. Ayrıca, sınav sorularının ayırt ediciliği ve aday sayısındaki artış da "yığılma" olarak adlandırılan, aynı puana yakın çok fazla öğrencinin olmasını etkileyen faktörlerden.
Bu yıl sıfır çeken öğrenci sayısında da artış olduğu belirtiliyor, bu da genel eğitim seviyesi hakkında endişelere yol açıyor. Unutma ki bu bir sıralama sınavı ve önemli olan senin bireysel performansınla birlikte genel dağılım. Tercih döneminde çok dikkatli olmak gerekiyor. Ne düşünüyorsun bu konuda, senin için en zorlayıcı kısım neydi? 🤔