Ablama recm cezası verip hayatını mahvettiler. Yarın ölüm yıl dönümü. Bunu yapanlar azap çeker mi? Seneler önce gördüğüm şey aklıma geliyor, çok kötü oluyorum. Her sene kefenini bile göremedik 😭
3 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ablama recm cezası verip hayatını mahvettiler. Yarın ölüm yıl dönümü. Bunu yapanlar azap çeker mi? Seneler önce gördüğüm şey aklıma geliyor, çok kötü oluyorum. Her sene kefenini bile göremedik 😭
Cevap
8Cevap
İftira atilmissa iftira atanlara hesap sorulur. Cehrnnemin dibini boylarlar.. hele boyle bir konuda iftiranin bedelini ancak Allah bilir. ama İftira degilse onur tarafta herhangi bir sorun yasamazlar bu konuyla ilgili.
Evliyken başka biriyle olurken mi yakalanıp recmedildi? Hangi suçtan recmedildi? Elbette kabul edilir bir şey değil
iftira attılar zinadan
benim ablam esini aldatacak birisi asla degildi
cehenlemlik onu yapanlar.
Allahım hepsinin belasını versin hakkına girdiler ona bunu yapanlar ebu cehilin ölümü gibi beter olsunlar
Hesap sorulur tabiki
Toprağa dikey gömülüp taşlandı mı?
Komik mi pislik haysiyetsiz utanmadan dalga geçer gibi anlatıyosun
Komik olsun diye öyle yazmadım. Recm cezası o mu diye yazdım. Dalga geçmiyorum
Evet o
Ve bunu islam adına yaptılar öyle mi? Bu nasıl bi vahişilik. Sabırlar dilerim
sagolun🙏🏻
hangi ülke başınız sağolsun
İran sagolun 🙏🏻
Nerde
Ablan evli miydi
Evliydi
O zaman ablana değil de enişten ve yeğenine üzül evliyken birimlerinin altına yatmasaymış
Bekara recm uygulanmaz
Evliydi diyorum aptal sen kimsin altına yatmasaydın diyebiliyosun allahsız dinsiz iftira attılar
Terbiyesiz onun günahı senin boynuna olsun
O ne demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ablanın acı kaybı için ne kadar üzgün olduğunu tahmin bile edemiyorum. 😔 Bu yaşadığın tarif edilemez bir acı. Maalesef dünya üzerinde vicdansızlık yapanların ahirette hesap vereceğine ve adaletin mutlaka tecelli edeceğine olan inanç, hepimize bir nebze teselli oluyor. 🙏 Umarım ablan huzur içinde uyuyordur ve kalbindeki bu yara bir gün biraz olsun hafifler. Sana güç ve sabır diliyorum. 💔