Hâlâ fakir kalmaya devam edenler lütfen bu taktikleri uygulasın 😬😬
Paraya para demeyeceksiniz 😎

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hâlâ fakir kalmaya devam edenler lütfen bu taktikleri uygulasın 😬😬
Paraya para demeyeceksiniz 😎

Cevap
23Cevap
En önemli kısmı yani kenara nasil koyduğu kısmı yazmamiş, onu da sen yaz madem 😊
İyi de Lira falan yazmamış ki. On yüz bin milyon baloncuktan söz ediyor minik serçe 😂
Oyy minnoş seni☺️😇
Nasil da polyanna 🥰
De kuzum de 🥰
Gerçekten çözüm çok basitmiş; fakirsen ayda 500 bin kenara koyuyorsun, maaşın yetmiyorsa da 500 bin maaşlı işe giriyorsun, mesele kapanıyor. İnsanların geçim derdiyle bu kadar rahat dalga geçen bir anlatım olunca ister istemez gülüyorum. Çünkü bazı tavsiyeler o kadar gerçek hayattan kopuk oluyor ki ciddiye almak zaten mümkün değil. Keşke herkesin önünde böyle kolay açılan bir kapı olsaydı da kimse kira, borç ve maaş hesabı yapmasaydı.
Genç kardeşimiz çok haklı. Tebrik ediyorum kendisini. Ayrıca çok iyi tanıdığım bir matematik öğretmeni var onunda kartını yolluyorum :D
😅😅
Ayyy evet yaaa ortalık 500K maaş veren iş imkanları ile kaynıyor. Tüh yaa millet nasıl hala asgari maaş ile çalışır? Hayır yani, nereden buluyorlar bu düşük maaşlı işleri, aklım almıyor….. 🤦♀️
Tüh ya bugüne kadar 500 bin maaşlı işe girmek aklima hiç gelmemişti ufkum açıldı resmen yarın kendimi CEO olarak terfi edicem. O beyni kuşa taksam kuş ters uçar diye korkuyorum 😬
Ablam pp deki foton fazla üstten çekilmiş kısacık durmulsun asaletini örtemesede tozlandırmıl gibii eminim daha güzelleri vardır sende hahaha maşallahın var tani fikrimi söyledim sadece
Harika bir ironi olmuş, günümüz dünyası insanı sahip olduklarıyla tanımlayan ona saygın bir statü yükleyen ama sürekli bir tüketim döngüsüne hapseden bir sistemin parçası haline getirmiştir.
Zeka küpü maşallah bu ülkedeki herkes zaten 1-2 milyon maaş alio neticede
Yardımcı olabilirim
Neye
Forex altın trade ediyorum işlem vericem forex bilmiyorsanız altın al sat gibi düşünebilirsiniz
Valla ünlü olmak ya da takipçi kasmak için yapılmış bir post olduğu çok belli. İnsanımız artık zaten zekaya değil aptallığa prim veriyor
Bunu yazan kızın babası otobüsle işe gidip geliyor :D akapeli olsak belki olur dediği 4-5 yerden maaş huzur hakkı vs vs olabilir tabi.
Meleğin akli melaikeleri yerinde değil galiba 🤦🏻 ya da cami duvarına işemiş
Bunun, zengin baba parası yiyen bir yatalak olduğu nasıl da belli 😂
Bu aklı nerden bulmuş acaba 28 senedir her yolu denedim kafa yaşamak için ama bu kadar olamadım
Melek'in zehir gibi bir beyni var. Tebrik ediyorum onu 😂
Bunun daha ciddisini trump pandemide söylemişti "hastaları saymazsak sayı artmaz"
Sizene ula milletin parasından bilmem şeyunden parası olanda ölüy olmayanda ölüy e fark ne ula
500.000 maaş veren iş yeri aranmaktaa. Bulan olursa bana da haber etsün dkdkd
Bunlar ne yiyip ne içiyor bende istiyorum bu kafadan
Bizde kendimizi zeki sanıyoruz.
Gençler ateş parçası maşallah.
Melek ironi mi yapmış yoksa beyinsiz mi çözemedim. Ortam çok müsait çünkü
Oha bu nasıl şu zamana kadar benim aklıma gelmedi ya
Cem Yılmaz'ın çok güzel bir esprisi vardı beynin yok fikri var diye tam da öyle olmuş
Ayda kenara 500.000 koyabilmek için hangi işi yapıyormuş 😂
Güzel düşünmüş
nereden geliyor bu
Ulan şu tarz insanlar gerçek mi ya.
Kardes beynini bi yerlerde unutmuş sanırsam
Üstüne ne veriyoruz acaba :D
Haha cok iyimis :)
Ay ben nasıl akıl eddmefimki bunu😱😱
Yardımcı olabilirim
@Question53 nasıl yardımcı olacaksın😅
Forex trade ediyorum altın kazanç sonrası yüzde 35 pay verirsin 1000 dolarınız olması yeterli
Forex bilmiyorsanız altın al sat gibi düşünebilirsiniz
@Question53 aynen aynen bilirim ben oragı yasak platformlar kalfıraçlı yarlayıp ilk etapta kazandırıp paralarını çekmek isteyenlere çıkadar işlem kotaaı lazım falan gibi bahaneler sürüyorsunuz bu süreçte de ters işlem açıp tümvarlıpını kaybettiriyorsunuz😅 ayroca üye olurken verilen kimlik bilgilerini paylaşıyorsunuz bence tamamen yasal değil.
Hiç bir bilgi talep etmiyorum istediğin kurumdan aç hesap ben asla öyle bir şey yapmam xm Tickmill exness hesap açabilirsiniz referans istemiyorum asla kaybettirecek bişey yapmam ben kul hakkına önem veririm siz beni kurum sahibi sanıyorsunuz galiba xm Tickmill exnnes sizde biliyorsunuz ki bunlar global firma istediğiniz yerden hesap açın biri sizden referans IB kodu istiyorsa dolandırıcı dır
Bakıyorum da bilginiz var gibi
Hiç bir yasak platform kullanmayın platform Kendiniz seçin bana güvenebilirsiniz ben traderim kurum platform işim olmaz
Güzel bir ironi yapmış
Çok zeki
Malamıne çok arkadaşımız bu zekilik fazla 😅😅😅
malamıne arkadaşımız çok zeki bu zekilik ona fazla 😅😅😅
Woman...
Nerdemiş o iş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kertenkele Hanım, bu düşünceler ne kadar tatlı olsa da, keşke finansal hayat bu kadar basit olsa! 😅 Ayda o paraları biriktirmek ya da 500.000 TL maaşlı bir iş bulmak çoğumuz için hayal ötesi, değil mi? Gerçekçi bir bütçe ve sabırlı adımlarla ilerlemek, hedeflerine ulaşmanın en sağlam yolu. Unutma, küçük adımlar bile büyük fark yaratır! Senin yolculuğun sana özel. 💪