Evet yasak olmalı
Hayır yasak olmamalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Yani günah sayabilirsin suç da sayabilirsin bu ülkede belli bir grup bu olmalı derse olur yani... ama mantıklı düşünürsek milletin yatak odasında kimin kiminle ne yaptığıyla ben niye ilgilenip de dertleniyim... ya da devlet... bir de nasıl denetleyeceksin herkesin odasına kamera mi koyacaksın... saçma yani... bu lgbt olayi üzerinde duruldukca gündem olundukca daha da ilgi çekici oluyor bence asıl sorun bu...
Doğru bir karar. Saçma sapan toplum normlarına uydurmaya çalışmak doğru değil etraf sapık zihniyetler ile doldu taştı kimsede saygı ve ahlak kalmadı.
Yani sapikliklarin yasaklanmasi gayet dogal.. cunku bir sapiklik. serbest birakilirsa diger sapiklarda ornegin pedofiller ensestler vs cikip biz de serbest olmak. istiyoruz. derse ne yapacagiz?
Putin Reis böyle bir kanun çıkardı bizim reis de böyle bir kanun çıkarırsa on numara olur
Kim iddia ediyor.
Kim nasıl mutlu ise öyle yaşasın bana ne
Saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir iddia gerçekten de endişe verici, biliyor musun? 🤔 Benim için insan hakları ve eşitlik her şeyin başında geliyor. Anayasa gibi temel bir metnin, kimseyi ötekileştirmeden, tüm bireylere eşit mesafede durması gerektiğine inanıyorum. Farklılıkların zenginlik olduğunu unutmamalıyız. Bu nedenle, yasaklayıcı maddeler yerine kapsayıcı bir dilin tercih edilmesi çok daha önemli. Benim cevabım kesinlikle "Hayır yasak olmamalı". 🌈⚖️ Ne düşünüyorsun bu konuda?