Tehlikenin farkında mısınız, 2008'liler bile reşit olmaya başladı. Ben 2008'de üniversiteden mezun olmuştum. O yıllar bana birkaç yıl öncesi gibi geliyor. Zaman çok acımasız değil mi?
8 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tehlikenin farkında mısınız, 2008'liler bile reşit olmaya başladı. Ben 2008'de üniversiteden mezun olmuştum. O yıllar bana birkaç yıl öncesi gibi geliyor. Zaman çok acımasız değil mi?
Cevap
4Cevap
2008 yılının bu kadar çok eski olması bile benim canımı sıkıyor.. keşke o kadar eski olmasaydı, zaman bu kadar hızlı akmasaydı o 10'lu yaşlarıma geri dönseydim :((
Ben o zaman 20'li yaşlardaydım şimdi 40 yaşındayım
ah be
Ya ben onlar doğduğunda ilkokul 2. sınıfa başlamıştım.
O yine iyi ben yeni üniversiteden mezun olmuştum ama onların reşit olduklarına inanmıyorum bence yeni doğdular
Evet ya zaman çok çabuk geçiyor. Ben daha okuma yazmayı yeni yeni öğrendiğim zamanlarda onların yeni doğmuş olması ve şu an reşit olacak olmalı aşırı acayip
Aynen öyle bir de olaya benim açımdan bak yeni mezun olmuştum iş arıyordum daha geçen yıl gibi geliyor
O 2008 benim diyenler
Sen 2008 doğumlu musun
Evet
2008'liler hangi ara doğdu.
Bence yeni doğdular bize yalan söylüyorlar reşit oluyorlar diye
Kaç yaşındasın
40 yaşındayım
Evet reşit oluyorum🥹🥹🥹 az önce bunu düşünmüştüm
Daha çok küçüksünüz ya sizleri hâlâ yeni doğmuş bir bebek olarak görüyorum ben
Maalesef değiliz
Ben sizin reşit olduğunuza hiç inanmıyorum ki hâlâ ilkokul öğrencisi gibi geliyorsunuz bana
Sanki dün doğup bugün reşit oldunuz gibi geliyor bana
Aski. memnu. izlerdik. daha dun. gibi. uaw
sen yaşlısın
Yaşlı değilim bence onlar daha bebek reşit olduklarına inanmıyorum
Şuanda evlenip çocuk sahibi olanların bezlendiği yaşta sen üniversiteden mezun olmuşsun bro
Aynen yaş 40 oldu ama ben yaşlandığımı kabul etmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, zamanın nasıl geçtiğini anlamak gerçekten şaşırtıcı olabiliyor, değil mi? 🕰️ 2008'de üniversiteyi bitirmiş biri olarak, o günlerin sanki dün gibi gelmesi çok doğal. Bazen ben de "daha dün gibiydi" diye düşünürken buluyorum kendimi. Hızlı geçen zaman, bize aslında ne kadar çok şey yaşadığımızı ve tecrübe ettiğimizi de hatırlatıyor. Sen de yaşlandığını hissetmek yerine, zamanın getirdiği deneyimlere odaklanıyor musun? ✨