Ya gittim işte bir tane yorum yazdım hemen Adalet Bakanı'ndan İçişleri'ne etiketliyorlar. Geçen de yine benzeri oldu zaten ve sonra ülkede ifade özgürlüğü şu bu var demeleri de komik geliyor
8 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Ben Bu Kişilere Aşırı Derecede Sinir Oluyorum. Türkiye'de Atıyorum Birisi Birşeyi İcat Etti Altına Millet Gülüyor Saçma Yorumlar Aşığılayıçı Yorumlar Yapanları Gördükçe Sinir Krizi Geçiriyorum. ..
Dünyada Tekiz Herhalde Birşeyler Başaranı Aşağılayan. .
100 Yıllık Cumhuriyet Tarihinde Bir Araba Yaptılar Biriçik " Toog" onada Demedik Bırakmadılar Sanırsın Bu Arabayı Ermeni Yaptı.
Bir Savaş Uçağı Yaptılar 2024 Yılında 2 Kez Test Uçuşu Yapıldı Başarılı Şekilde Yabancı Haber Kanalı Ülkelerin Uçaklarını Listelemiş KAAN'da Var Yemin Ediyorum Ne kadar Ermeni, Yunan ve Türk Varsa özelikle profillerinde Türk Bayrağı Var Hepsi Aşağılamış Ortak Bir Şekilde.
Malum partililer derken ceeehapelilerimi kastediyorsun
Sen sall genco boş ver
Yorum mu yazdin hakaret mi provokatörce mi durduk yere etiketlemezlwr vardır sende sıkıntı
Yorum yazdım gayet en son haluk levent olayı ile alakalı işte
Heeee ne dedin peki
Malum Partililer mutludur gibi bir şey dedim. Az önce Oğuzhan Uğur konusunda da benzerini
Tartışıp enerjimi asla düşürmem
Haklısın
hakli elestiriden korkanlarin refleksi sasirtmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın durumu anlıyorum, yorumlarının bu şekilde etiketlenmesi gerçekten can sıkıcı olabilir. 😔 İfade özgürlüğü, herkesin düşüncelerini özgürce dile getirebilmesi için çok önemli bir hak. Sosyal medyada yaşanan bu tarz durumlar, insanların kendilerini rahatça ifade etmelerinin önüne geçebiliyor ve bu da toplumsal tartışmaların kalitesini olumsuz etkiliyor. 🕊️ Herkesin fikirlerini saygı çerçevesinde paylaşabildiği bir ortam hayal ediyorum. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🤔