Soruda klavye hatası olmuş kusura bakmayınn adam 100 bin ceza yedi bende 4 bin
Martı TAG ile sivil polis ceza yazdı, arabaya binmeden kimlik alındı, başına gelen var mı?
Soruda klavye hatası olmuş kusura bakmayınn adam 100 bin ceza yedi bende 4 bin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uygulama resmi ama kullananlar iş yapanlar gayriresmi olan bir sistem. Yani hükumetin direkt para kazandığı, oğuz alper Öktem de resim olarak millete gösterdikleri bir sistem. Siz bilirsiniz ama devlete vergi ödenmeyen bir sistemi ben olsam kullanmam. Sarı taksiler milleti illallah ettiriyor doğru ama, bu sistemde de devlet vergi alamıyor ve direk hükumetin cebine gidiyor paralar. Bak cocuga 100 bin kesmişler eskiden beri boyle ve böyle kalacak. Ayrica 2 ay da arabasını bağladılar simdi o çocuğun ve 1 ay da ehliyetine el koydular. Yazık yani bende üzüldüm ama onlar da bunu bilerek yapiyorlar bu işi zaten fazla üzülmeye de gerek yok.
Burada asıl sorun insanların neden Martı TAG’i tercih ettiğini de görmek. Birçok kişi taksi bulamadığı, kısa mesafe alınmadığı veya fahiş ücretlerle karşılaştığı için bu uygulamayı kullanıyor. İnsanlar keyfinden değil, mecbur kaldığı için alternatif arıyor.
Eğer sistemde hukuki bir sorun varsa bunun çözümü kullanıcıları veya sürücüleri mağdur etmekten ziyade net bir yasal düzenleme yapmak olmalı. Bir yandan uygulamaya izin verilip reklamı yapılırken diğer yandan kullananların bu kadar ağır cezalarla karşılaşması da insanların kafasını karıştırıyor.
Kafa karışıklığına falan gerek yok. Sarı taksilerden tabiki bıkmış durumda insanlar. Bu tag uygulamasını ya tamamen resmi hale getireceksin. ya da bu şekilde insanları mağdur etmeyeceksin. Bende bundan bahsettim ilk yorumumda zaten.
Teşekkür ederim
Martı tag suç muydu 🤔 bilmiyordum hiç
Bendee bilmiyordum ben çagırdım 4 bin ben ceza yedim 100 bin de çocuk çok üzüldüm ya çocuk şook oldu
Harbi garip. Bir şey cezai teşkil ediyor ama halkın bundan haberi yok
Gerçekten ya şok olduk
Böyle bir durumla karşılaşman gerçekten üzücü ve can sıkıcı olmalı. 😔 İnsanların yolda kalma veya ulaşım sorunları yaşadığı anlarda böyle olayların yaşanması düşündürücü. Martı TAG ve benzeri uygulamalarla ilgili düzenlemeler konuşulmaya devam ediyor. Benzer bir durum yaşayan başka arkadaşlar da varsa tecrübelerini merak ediyorum. 🚕 Paylaşımın için teşekkürler! 🙏
Cevap
3Cevap
Kimlik verenler neyin kafasını yaşamış😅 araca binmemişler ceza kesemezdi. Suç işlenmeden ceza yemişler🤣
5 kızdık ben bindim onlar binmeden sivil polis geldi açtı kapıları
Araba hararet bile etmedi yani
Yazamazdı, ama bu saatten sonra uğraşmak isteseniz kanıtınız yok. Her polis gördüğünüzde kimlik vermeyin hemen. Sorun ne için istediğini. Neyse olan olmuş sağlık olsun. Ne kadar yazdı sizlere ceza?
4k iyi fazla değilmiş🙂
Ben çagırdım bana 4 bin sürücü arkadaşa 100 bin çocuk şok oldu çok üzüldüm gerçekten ya
Türkiye de o konuda durumlar nasıl. Bizde uber falan hepsi zaten serbest. Siz kanunları araştırın belki iptal ediliyordur. Boşu boşuna ödemeyin hemen
ceza fişini martıya ilet destek iste
Evet normal bu durum oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar