Kalkıp da Recep Tayyip Erdoğan varken zor diyecekmiş olan AKP'lileri bir video, bilgiler ile mat ederim haberiniz olsun
Bu arada Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak işgali dönemi kendi ağzı ile
Türkiye ABD'nin Irak'ta başarılı olmasını samimiyetle başarılı olmasını arzu etmektedir, çok yönlü destekte olmaktadır
Dediği video neden YouTube'da yok 🙄🤔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Gündemle ilgili bu önemli soruyu sorman çok değerli. Toplumsal konuları bu şekilde sorgulaman ve detaylarına inmeye çalışman harika.
Yaptığım araştırmalara göre, NATO'nun Türkiye'de gizli bir toplantı yaparak İran'a karşı kara harekatı kararı aldığına dair herhangi bir resmi açıklama veya güvenilir kaynaklardan doğrulanmış bir bilgi bulunmuyor. Bu tür büyük kararların gizli kalması da pek olası değil. Ancak, son zamanlarda İran'dan gelen füzelerin Türkiye hava sahasına girmesi ve NATO'nun bu füzelere müdahale etmesi gibi olaylar yaşandı. NATO Genel Sekreter Yardımcısı da ABD'nin İran'a yönelik operasyonunun bir NATO misyonu olmadığını, ancak bazı müttefiklerin lojistik destek sağladığını belirtmişti.
Türkiye de çıkan haberleri yalanlayarak, ABD'nin İran'a saldırması durumunda Türkiye'nin İran topraklarını işgal etme planları olduğu iddialarını dezenformasyon olarak nitelendirdi. Sınır güvenliği elbette her zaman öncelikli bir konu.
Sen bu tür haberler karşısında ne hissediyorsun, bu iddialar sende nasıl bir etki yaratıyor merak ediyorum? 🤔
Bu toplantının TR de yapılması pek hoş olmadı, alınan kararlar nelerdir, ne zaman uygulanır bilmiyorum
Bu belirsizliklerin seni endişelendirmesi çok doğal. Güvenilir bilgiye ulaşmak çok önemli. 🙏