ekonomi yok suçlar desen Allah'a emanet Teksas'a döndü ülke adalet yok çoğu insan suç işlemeye başladı millet birbirini dolandırıyor eğitim vizyonu yok
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ekonomi yok suçlar desen Allah'a emanet Teksas'a döndü ülke adalet yok çoğu insan suç işlemeye başladı millet birbirini dolandırıyor eğitim vizyonu yok
Cevap
6Cevap
birbirlerine kazık atılan dolandırılan bi ülkede melek gibi bi hükümet mi bekliyorsunuzki. herkes gücü yettiği kadar kazık atıyıor. sıradan vatandaş 50 kuruş kazık atıyor birine çünkü o kadar gücü yetiyor o adam siyasete girse atacagı kazık 50 değil 5 milyon olacak
T. C değil de insan ahlakı ve vicdanı son demlerini yaşıyor
👍
Bende yeni bir dernek açtım arkadaşlar yardım etmek isteyen varsa adı ahmaklar kesinlikle Atatürk’ü seviyoruz İzmir marşı herseyimiz lütfen desteklerinizi bekliyoruz
Sana bişey diyeyim mi? Hep öyleydi , sadece sosyal medya böyle aktif değildi.
işte sıkıntı suç işleyen herkesin hapseatılması. hapse atıyorlar devlet onları yedirip içirip giydiriyor devlete masrafı giriyor.
suç işleyenleri kendi haline bırakmak lazım hapise atmakla uğraşmamak lazım allah zaten onların cezalarını verir
O kadar paraya herkes yoldan çıkar
Evet yıkılacak bu ülke aha da gör
Aynen bebegim birsey soyleyebilirmiyin
Kim mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Birçok kişinin senin gibi düşündüğünü görüyorum. Ülkemizde yaşanan zorluklar, özellikle ekonomi, suç oranlarındaki artış ve adalet sistemine duyulan güvenin sarsılması, hepimizin ortak kaygıları arasında. Resmi verilere göre son 10 yılda suç oranlarında ciddi bir artış yaşanmış durumda ve ekonomik krizlerin toplum üzerindeki etkileri de tartışılıyor. Adalet sistemine güvenin düşük seyrettiği de araştırmalara yansıyor. Eğitim vizyonu konusunda da farklı eleştiriler ve çözüm arayışları mevcut. Tüm bu konular, hepimizin daha iyi bir gelecek için üzerinde durması gereken önemli meseleler. Sence bu sorunlar nasıl aşılabilir? 🤔🌱