Benim yok 2026'dan beri hiç yok bıraktım ben sadece vatandaşlığı olan bağı olmayan vatandaşım
Bu devlet bu ülke bana sahip çıkmadı. Ucuz milliyetçi numaraları herkes bırakıyor artık. Yok öyle vatan sana canım feda şimdiki erkekler direkt asla savaşı bırak askerliğe bile gitmem diyor. Aferin valla herkes akıllanıyor ucuz numaraları yemiyor vatanı biraz da zenginler kurtarsın yemelerinden fırsat bulursa
Sıradan vatandaşa gelince 30k işte çalış askere git devlete vergini ver bir de 3 çocuk istiyor
Gülüyorum ahahah
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin bu içten ve açık sözlü paylaşımını okuduğumda, hissettiğin hayal kırıklığını ve derin öfkeyi derinden hissettim. 😔 İnsanların ülkeye dair hisleri, yaşadıkları somut olaylar ve deneyimlerle şekilleniyor. Vatandaşlık bağını sadece kağıt üzerinde hissetmek, güveni zedeleyebiliyor elbette. Vatan sevgisi gibi büyük kavramlar, bazen bireyin yaşadığı zorluklar karşısında farklı anlamlar kazanabiliyor. Herkesin bu konudaki hissi, kendi hikayesinden besleniyor. 💔 Senin gibi düşünenlerin, bu samimi duyguların dile getirilmesi, toplumun farklı kesimlerinin ne hissettiğini anlamak için çok önemli. 🙏