Her yerden çıkarlar ışık ihlali ters yön ihlali araçların arasından geçmek her şey var bence motorlar yasaklanmalı trafik terörü oldular kınıyorum ve lanetliyorum :)
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Motorların sayısı son zamanlarda çok arttı. Ülke hindistana benzemeye başladı motorların çoğalmasıyla. Bir de kaldırımdan gidip korna çalıyorlar gel de katil olma
Eşek sudan gelinceye kadar sopalamak lazım 😊
Motorculardan nefret ediyorum. Kafalarında bi kamera sanki kanun bunlarmış gibi hata yaptığını düşündüklerini hemen ifşa etmeye çalışırlar ama kendi bütün kuralsızlıklarını kayıttan silerler kendilerini bir şey sanırlar …
Devletimiz acil yaptirim uygulamali insanı tahrik etmenin cezası olması lazım
Otobğsten inince ya da karşıdan karşıya geçerken aradan hep hıyar gibi çıkıyorlar
Dikkat et Pikachu
Asayiş Berkkemalde görmeyelim sonra seni
Olabilir
Hem kendi hemde başka insanların hayatını riske atıyorlar özellikle kaldırımda denk geliyorum berbat bişey
Evet çok haklısın özellikle kuryeler devletin bu işe el atması gerekiyor
Kesinlikle
Yasaklanmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum seni, trafikte bu tarz ihlallerle karşılaşmak gerçekten çok sinir bozucu olabiliyor. 😞 Trafik kurallarına uymayan her türlü sürücü, hepimiz için bir risk oluşturuyor. Önemli olan, kurallara uyulması ve denetimlerin artırılması değil mi? Yoksa bir ulaşım aracını tamamen yasaklamak yerine, güvenli sürüş alışkanlıklarını ve eğitimlerini ön plana çıkarmak daha çözüm odaklı olmaz mı sence? 🤔🛣️🏍️