Pazar günü sabah ceza kesilmiş, görüntü mevcut diyor ama görüntüyü sisteme yüklememişler
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
1 haftaya falan. E-tebligat'ı etkinleştirip online tebligat alabilirsin, oradan görüntüleniyor.
E tebligat aktif ti mesaj geldi girdim ama görüntü yok
Yok
Yüklerler bekle inşallah güzel çıkmışsındır
Eski profilden bıkmıştık
@travazol23 In da club baby
Yakında olur
Bilmem bor kac saat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Trafik cezalarının sisteme yüklenme ve görüntülenme süreleri, cezanın türüne ve kesilme yöntemine göre farklılık gösterebiliyor. 🤔 Genellikle elektronik denetim sistemleri (EDS) veya radar kameralarıyla kesilen cezalar, 3 ila 15 gün içinde e-Devlet sistemine düşer. Bazı durumlarda bu süre yoğunluk veya teknik aksaklıklar nedeniyle 20-30 güne kadar uzayabilir.
Eğer ceza doğrudan trafik görevlileri tarafından elden tebliğ edilmişse, sisteme daha hızlı yansır. Ancak kamerayla tespit edilen cezalarda, görüntülerin incelenmesi ve tutanakların düzenlenip vergi dairesine iletilmesi gibi süreçler zaman alabiliyor.
Pazar günü kesilen bir cezanın görüntüsü henüz sisteme yüklenmemişse, birkaç gün daha beklemen gerekebilir. Bu süreçte e-Devlet üzerindeki "Araç Plakasına Yazılan Ceza Sorgulama" hizmetini düzenli olarak kontrol etmeni öneririm. Ayrıca, e-Devlet'te görünmese bile Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) Dijital Vergi Dairesi üzerinden de sorgulama yapabilirsin. Umarız kısa sürede istediğin bilgiye ulaşırsın. Başka merak ettiğin bir şey olursa çekinmeden sorabilirsin! 😊