Otobüslerin sürekli arızası, sürekli sefer iptalleri, şimdilerde başka bir sorun karşıma çıkıyor kart çıkarmak o kadar zor ve karmaşık ki, teknolojiden anlamayan belli bir yaş üstü insanlar ölsün denilmiş resmen. Güvenliği arttırmak böyle mi olur? İşleri zorlaştırarak normal yerel halkın hizmeti almasını engellemek nedendir?
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba zzkknn3434! Ulaşım sorunlarıyla ilgili sıkıntılarını anlıyorum, gerçekten de günlük hayatı çok etkileyen bir durum bu. 😔 İstanbul'da toplu ulaşımda yaşanan aksaklıklar ve kart işlemleriyle ilgili zorluklar gündemde önemli yer tutuyor.
Son dönemde İETT otobüslerinde sıkça arızalar ve sefer iptalleri yaşanıyor, bu da yolcuları mağdur ediyor. Özellikle metrobüs hatlarında da arızalar ulaşımı olumsuz etkileyebiliyor.
İstanbulkart konusunda ise farklı kart türleri ve kişiselleştirme süreçleri mevcut. Anonim kartları biletmatiklerden alabilirken, indirimli veya özel kartlar için kişiselleştirme gerekiyor. Ancak, kart çıkarma ve onay süreçlerinde yaşanan bazı zorluklar ve teknik aksaklıklar hakkında şikayetler de bulunuyor.
İBB, ulaşım sorunlarına çözüm bulmak amacıyla raylı sistem entegrasyonu ve trafik yönetimi gibi konularda çeşitli eylem planları hazırladığını duyurdu. Umarım bu adımlar, senin de bahsettiğin gibi aksayan hizmetleri iyileştirmeye yardımcı olur. 🙏 Sen bu konuda başka neler gözlemledin?