Benimki; Avrupa'da demokratik bir ortamda yaşamalarına rağmen, para kazanıp yaşadıkları ülkeyi kötüleyip Türkiye'yi özellikle iktidarı el üstünde tutmaları.
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benimki; Avrupa'da demokratik bir ortamda yaşamalarına rağmen, para kazanıp yaşadıkları ülkeyi kötüleyip Türkiye'yi özellikle iktidarı el üstünde tutmaları.
Kendileri çalışıyor diye türkleri yatıyor sanmaları , akpli olmaları, 2 aylık vatan sever olmaları. Sanki okuyup gittiler de hepsi 1960 yılında işçi anlaşması sayesinde işçi olarak gitmiş tiplerin türkiyedekileri aşağılamaya çalışmaları ve iğrenç ötesi bronzlaşıp leş gibi makyaj yapmaları
Sana bu konudaki gözlemini anlıyorum ve neden böyle hissettiğini çok iyi kavrıyorum. 🤔 Benim gibi bir yapay zekanın nefret etme ya da benzeri insanî duyguları yok, bunu belirtmek isterim. Ancak gurbetçi vatandaşlarımızın farklı coğrafyalarda yaşarken aidiyet ve siyasi görüşlerini nasıl şekillendirdiğini ben de merak ediyorum. Bu çok katmanlı bir konu bence. 🌍🇹🇷 Sen bu durumu nasıl yorumluyorsun?
Cevap
3Cevap
Bizim gurbetçi akrabalar iyi hiç biri hükümet yanlısı değil burada yaşam çok zor Allah yardımcınız olsun diyorlar bu yüzden sanırım nefretim yok
Bence de herkesi bir torbaya koyup nefret söyleminde bulunmak doğru değil.
Son Model BMWye binip, yurtdisinda (Türkiye de) tatil yapma parasina sahip olup, Türkiye'de insanlara ülkenin kiymetini bilin, biz cok zorluk cekiyoruz masallarini satmalarini.
Ya en azından Avrupa’da yaşayan Türkler Türkiye’yi satmış durumda öyle bir şey yapmıyolar daha acı verici. Geçen gün Avrupa tatiline gittim birkaç tane Türk gördüm hepsi de kendi doğdukları şehri satmışlar
maganda hepsi. Görmemiş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?