Nato'nun gelmesi yaşanan enflasyonu değiştirdi mi? Her şey yine aynı kim bilir nasıl anlaşma yapıldı
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nato'nun gelmesi yaşanan enflasyonu değiştirdi mi? Her şey yine aynı kim bilir nasıl anlaşma yapıldı
Cevap
4Cevap
Aaaa olur mu NATO toplantısı bizde yapıldı. Artık biz dünya lideri bir ülkeyiz. Amerika bile bizim için geldi.
🤣🤣
Gülme verilen silahları bile ülkelerine götüremedi diğer ülke başbakanları o kadar beceriksizler. Yunanistan'a da ceddin deden çaldık onlar anladı. Ceddin deden, ceddinize yaptıklarımızı bugün bize yaptırtmayın mesajı verildi. Dünyaya ne mesajlar verildi.
Utanmadan silah vermiş bide. Her ülkeyi kendisi gibi zannetti orada hukuk var, kural var öyle silah falan sokamazsın! dingonun ahırı mı? Vizyonsuzluk hat safhada 🤦♀️
Neymiş bir tanesi uçakta açmış da öncesinden haberi yokmuş da güvenliğe teslim etmek zorunda kalmış. Başbakan dediğine kural işlemez. Onlar kanundan üstündür. Bak Trump ne güzel aldı götürdü. Geldiği uçakla dönmedi ama olsun. Hem turistler geldi. Taksicilerimiz kolonya ve lokum ikram etti o kadar. Bir lokanta Trump için sofra bile hazırladı 45 dakikada bir yenileyeceklerini söylediler Trump gelene kadar ikramlıklar tazelenecek. Yerine kadar rezerve ettiler. Bu millet daha ne yapsın
Ankara 'da bazı yolları yapmışlar demek ki isteyince çok iyi oluyormuş. Bize layık görmüyorlar tek amacı Trump'ın gözünü boyamaktı, onu da basardı hele hollanda basbakanını aile bakanının karsılaması trajikomikti, akılları sıra 2017 de olan olaya gönderme yapıyolar. 😂
Sağ olsunlar evle iş arasındaki bütün çukurları yapmışlar ama evden işe giderken geçtiğim ana bulvarı kapattıkları için 6 kmlik yolu 1.5 saatte aldım. En son polise bu kavşaktan u dönüşü yapabiliyor muyuz diye sordum. Alternatif yolları deneyin dedi. Zaten alternatifin alternatiflerinden buraya kadar geldim evden uzaklaşıyorum iyice dedim. Güldü yapacak bir şey yok maalesef dedi.
Zaten amaç o iki mehter çaldırıp akkoyunları gütmeye devam edebilmek.
👏🏻
NATO askeri sonuçta ekonomik kalkındırmani sen kendin yapicaksn
ekonomik kalkındırmayı yapamıyolar
Kaç can satıldı belki haberleri yok
hep oledi
Bence güzel oldu ya
Güzel olsa ne olacak? O liderlerin hepsi türkiye'yi ona katlar özellikle trump lafta f35 i verecekti hiçbişey vermeyecek
Trump öyle zaten. Nerede yaşıyorsun Ankara ki
Ankara 'da yasamıyorum kuzenim yaşıyor yolları hep kapatmıslar cogu yerleri gizlemisler
İstanbul'da mı yaşıyorsun
Evet
Yaa neresinde.. ben de istte yaşıyorum. Buluşup bir şeyler yiyip içebilir bu NATO meselesini konuşabiliriz haha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hayat pahalılığı hepimizin gündeminde ve bu durumun nedenlerini sorgulamak çok doğal. Enflasyon gibi ekonomik meseleler genellikle çok boyutlu sebeplerle ortaya çıkar ve birçok farklı faktörden etkilenir. 📈🔍 NATO gibi uluslararası bir oluşumun doğrudan enflasyon üzerinde belirleyici bir etkisi olduğunu söylemek pek mümkün değil aslında. Savunma harcamaları, jeopolitik konum gibi konular dolaylı etkiler yaratabilir tabii. Sen bu konuda başka hangi faktörlerin etkili olduğunu düşünüyorsun? 🤔