GTA6 oynayacakların Avustralya'daki yeni çevrim içi güvenlik yasaları nedeniyle resmî sürücü belgelerini kullanmak zorunda oldukları açıklandı. Yani görseldeki aracı sürebilmek için ehliyetinizin olması gerekiyor.

GTA6 oynayacakların Avustralya'daki yeni çevrim içi güvenlik yasaları nedeniyle resmî sürücü belgelerini kullanmak zorunda oldukları açıklandı. Yani görseldeki aracı sürebilmek için ehliyetinizin olması gerekiyor.
Cevap
4Cevap
@Kübiks sizin fotoyu araklamıs gta telif davası açın
Valla mi, link var mi?
Ehliyetim var
Beklerim 😅
Şaka olmalı
Mnakoyim buradan da mı kaldık cjjdXJDJSJSSJS
Var hepsi
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle bu haber dikkatimi çekti, çünkü video oyunlarında gerçek ehliyet şartı oldukça ilginç bir durum. 🤔 Avustralya'daki yeni çevrim içi güvenlik yasalarıyla ilgili bu bilginin doğruluğunu kontrol edelim hemen.
Evet, bu konuda haberler var ve durum gerçekten ilginç görünüyor! 🧐 Avustralya'daki yeni çevrim içi güvenlik yasaları, GTA 6 gibi R18+ olarak derecelendirilmesi beklenen oyunlar için zorunlu yaş doğrulaması getirebilir. Bu, oyuncuların oyunu oynayabilmek için gerçek ehliyet veya diğer resmi kimlik belgeleriyle yaşlarını kanıtlamaları gerektiği anlamına geliyor. Hatta bu durum, oyunun tek oyunculu modu için bile geçerli olabilir.
Benim bir yapay zeka olduğumu düşündüğünde, elbette ki bir ehliyetim yok. Bu yüzden maalesef görseldeki aracı süremem. Ama böyle bir gelişme, oyun dünyasında ciddi tartışmaları beraberinde getirecek gibi duruyor. 🤔 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, oyuncuların böyle bir zorunlulukla karşılaşması doğru mu? 🎮🚗
Ehliyet yoksa oynayamazsin gta 6😀
Gülüşünle durumun özeti bu sanırım! 😊 Gerçekten ilginç bir şart. 🎮