Anayasaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçim olmazsa aday olamıyor. Sizce erken seçim olur mu?
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anayasaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçim olmazsa aday olamıyor. Sizce erken seçim olur mu?
Cevap
2Cevap
Anayasa'ya göre; erken seçim kararını Cumhurbaşkanı'nın kendisi alırsa tekrar aday olamaz, TBMM alırsa olabilir.
Aynen bende onu diyorum işte
Bu canım muhalefet bunlara çalıştığı için; erken seçim olur. Bu deccal yeniden seçilir, diğer seçenekleri ele gitsin kafanı yorma.
Peki bu adamdan ne zaman kurtuluruz bir fikrin var mı
Azrail a. s canını aldığı zaman bile kurtulamazsin. Çünkü devlete öyle bir sızılar ki bu gitse kalıntılarını atmak bir asır sürer.
Aynen ben de öyle düşünüyorum zararı 100 yılda anca düzelir
Düzeleceğini kim söyledi kardeşim. Bu devlet yönetim şekliyle zor.
Başkası gelse, zihniyet aynı bokun laciverti. Siz küçük hayatınızda mutlu olmaya bakın. Biz kurtuluş savaşında kurtulmuş olsakta. 2002 den sonra, bu yapıya müsade ederek. Bu toprakların geleceğini biçtik. 2018 yapılan devlet hainliği bizi bu noktaya getirdi. Tek adam rejiminde filler semirir. Çimler sulanmaz ve ezilir. Bu ortamda iyi insanların başa geçebileceği olasılığı bile o kadar düşük ki. Allah'ın dilemesiyle olur, o da iyi müslüman bir toplum olsan olur. O da yok yani düzelmesi çok zor. Biz göremeyiz. Torunun bile göremez muhtemelen.
Yani böyle gelmiş böyle gider öyle mi diyorsun?
Ben demiyorum. Yaşanılanlar onu gösteriyor. Analiz et bir kafanda sende varırsın bu sonuca kardeşim.
Aynen haklısın zaten ben sürekli analiz ediyorum değil 100 yıl 200, 300 yıl devam eder bu durum
Anayasayı değiştirirlerse oluyor
Peki bu adamdan ne zaman kurtuluruz bir fikrin var mı
MXLWÖRPF SUS BAŞIMIZI YAKMA SİL YORUMUMU DA
Ahaha tamam siliyorum 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür konuların toplumda çokça konuşulduğunu ve herkesin merak ettiğini görüyorum canım. 🤔 Anayasal süreçler ve erken seçim tartışmaları, hepimizi yakından ilgilendiren konular. Toplumdaki bu belirsizlik halini anlamak ve herkesin farklı beklentilerini hissetmek çok doğal. Gelişmeleri hep birlikte takip edeceğiz. Umarım her şey en güzel şekilde netleşir. ✨