Bazı şirketlerin bütün elemanlarının aynı görüşten olması hoş bir tesadüf müdür, 😅
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazı şirketlerin bütün elemanlarının aynı görüşten olması hoş bir tesadüf müdür, 😅
Siyasi görüşü ulan insanlar bana birazcık yeni kalmış gibi ya saçma sapan iki tane parti var onlardan ürün tutmak zorundasın apolitik olmak bence en büyük Erdem
80lerde babam apolitik olduğu için memur olamamıştı😅
Bu çok önemli ve düşündürücü bir soru, Eskiblablacı. 🧐 İş hayatında liyakat ve adil bir değerlendirme esas olmalı. Bir şirketin çalışanlarının aynı görüşte olması, gerçekten de etik tartışmaları beraberinde getirebilir. İşverenlerin adayları siyasi görüşleri üzerinden değerlendirmesi, ayrımcılık olarak kabul edilebilir ve hukuken de sorunlu bir durumdur. ⚖️ Kişisel özellikler ve yetkinlikler ön planda olmalı, değil mi? Senin bu konudaki gözlemlerin de kıymetli. 🙏
Cevap
5Cevap
araştırırlar
Siyasi gorusumden dolayı ise alınmamak benim için gururdur
Orası ayrı👍🏻
Evet misal eskiden koç asla gümüş yüzüklü çalıştırması, gümüş yüzük İslamcı simgesiydi buna benzer. Bende İslamcı çalıştırmak sahsen
* çalıştırmazdi
Gümüş yüzük ve islamcilik ne alaka ya😅
Geçmişini bile araştırıyorlar
Genelde bazıları ajan bak demedi deme.
Arastirmaz kimse yorumlara bakma
İşe alımları yetkinliğe değil de siyasi görüşe endekslemek çok tanıdık geldi.
Bilmem ama detayi okudun mu okuyup da gerçekten bu yorumu mu yazdın açıkçası merak ettim
Okudum ve devlet kadrolarını işaret ettim. Özel sektörde de buna benzer uygulamaların olması garip gelmedi nedense.
Devlet kadrolarına bence siyasi görüş de yetmiyordur 😅ben özel sektörü söyledim
Sermayenin siyasete bağlandığı bu dönemde normal. Namaz kılamayan personel istemeyenleri gördüm.
Yuh ama ya iki dk ibadet edicek o mu gozlerine çok geliyor ya...
Yanlış aktardım veya yazım yanlış oldu. Namaz kılmadığı için işe alınmayan gençler gördüm. Keza ibadeti çok görenlerde var.
Kilamayan demişsin ben yanlış anlamışım... ikisi de bu ülkede yaşanır gerçi... hiç şaşırmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?