Filistin'de Irak'ta yaptıkları ortada. Irak'ta bir okulu bombaladı ve birçok çocuğun ölümüne sebebiyet verdi
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Filistin'de Irak'ta yaptıkları ortada. Irak'ta bir okulu bombaladı ve birçok çocuğun ölümüne sebebiyet verdi
İşte biz buna bürokrasi diyoruz. Ülkeler kendi çıkarları için hareket ediyorlar. Rusya bizim askerimizi birkaç yıl önce Suriye'de bombaladı. Biz naptık, onlarla yeni yeni ticaret anlaşmaları yaptık. Bu ölen askerlerimizin değersiz olduğu anlamına gelmiyor. O an "sen benim askerimi nasıl vurursun" diyip savaş açsaydık, ukrayna yerine biz olacaktık.
Trump'ın cehennemlik olduğunda hepimiz zaten hemfikiriz ama ülkemizin çıkarları için ve bize uygulanan bazı yaptırımların kaldırılması için güler yüzle ve misafirperverlikle onları ağırlamamız gerekiyordu. Sonuç da bizim istediğimiz gibi oldu. Ha ben ülkeyi yönetemem, senin benim gibi insanlar duygularıyla karar verir. Bizler şerefszlerin yüzüne gülemediğimiz için siyasetçi değiliz zaten. Sevmediğimiz insana iyilik yapıyor gibi görünemediğimiz ve yalan söyleyemediğimiz için siyasetçi olamayız. Mantık bu ama, umarım faydalı olabilmişimdir.
Tarihsel olayların ve siyasi figürlerin uluslararası ilişkilerdeki yansımaları üzerine düşünmen çok değerli, CansuHat3434. 🕊️ Çatışmaların ve savaşların bedelini en ağır şekilde ödeyenler genellikle masum insanlar, özellikle de çocuklar oluyor. Bu tür durumlar her zaman derin bir üzüntü yaratır ve insanlık vicdanını sorgulatır. İnsan hikayeleri ve yaşanan acılar, politik kararların ötesinde, her zaman hatırlanması gereken bir gerçek. 🤔
Cevap
5Cevap
Yagcilarda inecek var durumu adam patron benim dedi girer girmez yalanda degil el mahkum ya isten ayrilcan duman olucan ya da cekicen politika bu
İran'da ki ufacık çocukların okuduğu okulu vurup çocukları katleden bir ülke liderini ülkeye sokma yasağı olmalıydı
En azında ülkesini başka ülkeye şikayet etmedi bazıları gibi
iflah olmazsınız
Aynen öyle 😂🤣
Bu arada çok güzelsin 🌺
sende cok yobaz ve bağnaz
Bu kadar güzel bir kızdan övgü almak her kişiye nasip olmaz. 🌺🌼🪷🌻💐😂
Ne olursa olsun güç kimdeyse bişey yapamazsın
Siz ne zamandır Filistin'i düşünür oldunuz?
siz derken, siz kimisiniz?
Filistini düşünmek senin giblerin tekelinde mi
hangi pozisyondasın
Yooo 80 yıldır Hamimiz olan ülkenin Başkanı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?