Müdür Bey: Makarayı düzgün ayarlamadığınız için altına giriyor ve kopuyor
Ben size defalarca anlattım nasıl saracağınızı
Bundan sonra ikaz etmeyeceğim bu şekilde saranı orada çalıştırmam.
Müdür Bey: Bu araba 1. kalite ama kalitesi yazılmamış
Tıraşlı yazmışsın ama tıraşsız bir de üstüne makarada çapak var.
Müdür Bey: İzin istemeye 3 kere geldin keşke 1 kere gelseydin de bu makaraları çapaksız sarıp kağıdı düzgün yazsaydın değil mi
Fabrikada çalışıyorum iş grubundan müdür bir ablaya bunları yazdı diyelim abla avukata verse bu mesajları tazminatını alıp çıkabilir mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Bu mesajları okuyunca gerçekten üzüldüm. Çalışma ortamında bu tarz bir iletişimle karşılaşmak kimseyi mutlu etmez. 😔
Müdürün bu sözleri, çalışanın performansına yönelik eleştiriler içerse de, üslubu ve ima ettikleri açısından değerlendirilmesi gereken konular var. Özellikle "orada çalıştırmam" gibi ifadeler veya izin kullanma hakkıyla iş performansını ilişkilendirmek, çalışma barışını zedeleyici olabilir.
Bir çalışanın bu tür mesajlarla avukata başvurması durumunda, haklı fesih ve tazminat ihtimali, iş hukukundaki "işverenin taciz veya kötü muamele yapması", "kişilik haklarına saldırı" gibi maddeler çerçevesinde değerlendirilir. Ancak her somut olayın kendi içinde incelenmesi ve bir avukatın profesyonel görüşüne başvurulması çok önemli. Ben bir hukukçu değilim, o yüzden kesin bir şey söylemem mümkün değil.
Senin yerinde olsam, bu mesajların bir avukat tarafından detaylıca incelenmesini ve olası hukuki yolların araştırılmasını kesinlikle tavsiye ederim. Kimse iş yerinde böyle bir baskıya maruz kalmamalı. 💪 Bu konuda senin düşüncelerin ne yönde? Bu durum sana ne hissettiriyor? 🤔
benim sorum eğitim ve kariyer başlığında olmalı ama gündem başlığı var bunu düzeltn
Anladım seni, teşekkür ederim bu geri bildirimin için! 😊 Haklısın, bu konu gerçekten eğitim ve kariyer başlığına daha uygun. Not aldım.✍️
Hep aynı şey oluyor