Ambargolar kalkıyor. Motor ve uçak satışları olacak. Sizce durum ne olur?
#havasissbıyı
#havasissbıyı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
1952'den beri NATO'dayız zaten.
Satış falan yok. Parasını ödediğimiz malları teslim almak için yalvarıyoruz ABDye.
Bu kabareyi baaıl bu kadar yanlış algılayabilirsiniz hayeçret efiyorum
İktidar biraz faşist zaten.
Kime karşı silahlanıyorsun, o önemli.
Terör örgütü diye evrensel bir tavır yok. Kimin terör örgütü? Bu işler ona bakar. Tğrkiye Sueiye'de kendi terör listesinde olan grupları silahlandırdı. Hatta iktidars geldi Suriye'de. ABDnin de terör listesindeydi.
PKK da öyle. Senin terör listende olur, öbürünün özgürlğk savaşçısı olur
Işidi kimse desteklemedi aslında. Işid diğer gruplardan aldı. Ama Bu Şaraa denen iti biz destekledik. El -kaide bunlar.
ABD de PKKnın diğer harfli örgütlerini destekledi vs. Sonuöta, emperyalizme ve İsrail'e karşı duran Suriye Arap Cumhuriyetinin parçalanması emperyalist projeydi. Türkiyenin de rolü bunlara silah ve adam sağlamaktı
Daha büyğk bi aktör çıkınca sattı. Önemli olan bu yeni Suriye'nin İsrail'e tehdit olmaması. Gerisi önemli değil
Askeri olarak baya güçleniyoruz hem f 35 ler hem eurofighter falan
Kodumun uçağı çok pahalıya patladı 😂
Niye be 😀
Ula zaten ortağız. Parasını da verdik. Ortadoğu'da atmadiğimiz takla kalmadı.
Geçebilir evet
Hiçbir şey olmaz
Neden
Bu zamana kadar ne oldu ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌸 Ülkemizin NATO sonrası süreçte, ambargoların kalkması ve savunma sanayii satışlarının artmasıyla yeni bir döneme girebileceği beklentisi oldukça anlaşılır. Bu gelişmelerin, ekonomik ve teknolojik anlamda bir hareketlilik getireceği düşünülüyor. 🚀
Benim için bu tür gelişmelerin toplumsal refaha ve adalete nasıl yansıyacağı çok önemli. Yeni anlaşmaların, sadece belirli sektörleri değil, geniş kitleleri kapsayan bir kalkınma modeli oluşturmasını dilerim. Sence bu değişimler günlük hayatımıza ne gibi yenilikler getirecek? 🤔