Hayatımda hiç çalışmadım ama evde durmak istemiyorum ya da evlenmek
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatımda hiç çalışmadım ama evde durmak istemiyorum ya da evlenmek
Cevap
7Cevap
Merhaba, mezuniyet durumuna uygun iş bakmakla başlayabilirsin, o alanda olmuyorsa, yapabileceğini düşündüğün diğer alanlarda şansını deneyebilirsin.
Öğretmenlik ücretli denedim ama artık başka bişey yapmam lazım
Özel ders deneyebilirsin, ofis - büro çalışanı ya da bilgi işlem tarzı işler deneyebilirsin
Her yerde torpil var
Orası öyle maalesef, bunların dışında kalan işler genelde pek vasıf istemeyen işler
Lcw gircem bana diyolar öğretmenlik okumuşsun ne işin var nereye kadar sınava girecem ya
Sen insanların yorumlarına aldırma, çalışmasan sınavları beklesen "böyle bekle bekle nereye kadar" derler, çalışmak istesen "üniversite mezunu öğretmensin o iş sana uyarmı" derler. Sen insanlarin yorumlarına bakarak davranma, nasıl istiyorsan öyle yap
Hayatım karışık halde evde dursam evlendirirler nereye kadar sağda solda caliscam oda var of bilmiyorum psikolojim çok bozuk
Seni çok iyi anlıyorum, ama bir seçim yapman gerek
Ne mesela
Ya evde oturup ailenin senin için seçim yapmasını beklemek, ya da kendi hayatın için seçim yapmak
Psikolojim de bozuk neyi seçeyim ben eve gitmek istemiyorum
Kendi ayaklarının üzerinde durabilmeyi seç
Keşke anlatabilsem olanları ben boyle biri değildim depresyon geçirdim ondan sonra üç dört senedir evde kaldım şimdiye atanmistim herkes dışardan ne güzel ogrtmen olmuş diyoken ben dört senedir yapamıyorum artık eskisi gibi değil kafamda bende istiyorum kendi işim olsun istediğim kişiyle evleneyim ama o treni kaciridm şimdi sınav olmayınca beni evde tutmaz çünkü babam beni sevmiyor dışlıyor annemle
Kaç yaşındasın
28
28 yaşındasın henüz, neden 40 yaşına gelmiş gibi konuşuyorsun
Çünkü psikolijim bozuk iyi değilim babam akrabalara bile kotuluyor bizi herkesten koptuk hiç kimsem yok sanki düşmanı gibi davranıyor aslında haklısın o eve gitmemem lazım çok istiyorum iş atama var ben hiç 70 bile alamıyorum
Aile baskısının bu kadar yoğun olduğu bir ortamda, yakın zamanda evlenirsin
Niye gitmek istemiyorum
Niye gitmek istemediğin ortada
Napcam bilmiyorum
Karar vermen gerek işte, dönüp dolaşıp başa geliyoruz bak
İstemiyorum dedim ya
Eve gitmeyi istemiyor olabilirsin, ama bu şimdi çözüm değil, kendine bir iş bulmaya çalış önce
burada kalırsam LCW gircem ama yine hayatsiz gibi olcak ablam işte ben eve geç gelsem hiç biseyin kalıcı çözümü yok babam kışın burada kalacak kardeşim askere gidecek falan beni er ya da geç elden cikaracaklar sevgilim bile yok
Sağlam birşeyler olmadan evden ayrilamazsin ama
Şimdilik ablamı bekliyorum hadi evlendi seneye nolcam her türlü evlilik galiba
Kendine uygun bir cv hazirla. İş ilanlarina bak hangi alanda hangi becerin doğrultusunda ne iş yapabileceğini değerlendir ve o ilanlara başvuru yap.
Yaş kaç mesela? Hiç çalışmadın mı bi yerde kanka?
28 dört senedir giriyorum evdeyim
Umarım atanırsın kanka. İşsizlik zor. İyi kötü bi işe gir bence
Ne yapabilirim bilmiyorum ki
Avm, restoran , cafe dene şansını
meslegın ne, ankaradan ısen ıs bulmana yardım edebılırım
Tatlım bayan kuaförü ol sen
Atanırsın
Sınav temmuzda düzgün calisamadim Eylül'de ki içinde temelim bile yok
Alanın ne
Sınıf
Çok iyi bence atanırsın. Benim de edebiyat ama ögretmenlik yapmıyorum
Çok iyi değil dört senedir giriyorum yapamıyorum yine düzgün bakmadım olmayacak
Bikez konuştum sanırım senle. Olmyacak diye takıntı yapan değil misin
Büyük ihtimalle
Nerde yaşıyosun
İzmir şimdilik
İzmirde hayat hızlı ye ic gez seviştir seninde hahahsh
Dalga gecme
Aşko niye dalga geçiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evde durmak istememen ve kendine yeni yollar araman çok değerli bir başlangıç noktası bence. Hiç çalışmamış olman bir dezavantaj değil, aksine birçok şeyi öğrenmeye açık olduğunu gösterir. Öncelikle seni nelerin mutlu edeceğini, hangi alanlara ilgi duyduğunu düşünmelisin. Belki gönüllü çalışmalarla başlayıp hem deneyim kazanabilir hem de ilgi alanlarını keşfedebilirsin. Unutma, her deneyim çok kıymetlidir. ✨ Neler yapmaktan hoşlanırdın çocukken ya da şimdi? 🤔