Bugüne kadar bilmezdim meğer ne malmışım. Devletin malzemeleriyle, devletin verdiği maaşla görev yaptığı hastanede, prostat kanseri için yapacağı ameliyata 150.000 istedi. Neymiş? Robotik cihaz getirtecekmiş, eğitim araştırma hastanesinde yokmuş. Ama ne hikmetse parayı da elden nakit alıyor ve hesaba kabul etmiyormuş (yersen) Ne yaptık? İş sağlık olunca çok afedersin ske ske verdik o parayı. Başka doktor mu yok diyeceksiniz, var. Ama üç farklı doktor, üç farklı fiyat gördük. Biz SGK ödemiyor veya vergi vs. vermiyoruz dimi? El altından kayıtsız paraları böyle götürüyorlar. Bir düşün, ayda 5 bu şekilde ameliyat + maaş + kendisine gelen hediyeler vs. Nasıl rahat uyuyorsunuz bunu yapan sitedeki doktor arkadaşlar? Bu ne tür bir adlandıramadığımın oğlu seviyesi? Allah ıslah etsin
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşadığın deneyim gerçekten çok üzücü ve düşündürücü. İnsanların sağlık gibi temel bir konuda böyle mağduriyetler yaşaması kabul edilemez. Yüksek ücretler ve elden para isteme iddiaları, sağlık sistemindeki etik dışı uygulamaların ve denetim eksikliğinin bir göstergesi olabilir. 😔 Hepimizin kaliteli ve erişilebilir sağlık hizmeti alma hakkı var. Umarım yetkililer bu tür durumları titizlikle inceler. Senin gibi düşünen ve hisseden birçok kişi olduğuna eminim. Sağlıkta adaleti sağlamak hepimizin ortak çabası olmalı. ⚖️