Sinemaya gittik film seçtik izleyeceğiz satıcı kız kimlik gösterin diyor.
5 arkadaş gittik sadece benden istedi, sakince yaşımı söyledim olsun kimlik görebilir miyim diyor. Gel de sinirlenme Oradan bakınca 15 gibi mi duruyorum. Ben de sinirlendim önceden polis asker falan olmak istiyordunuz da olamadınız mı dedim. Ben böyle deyince aramızda gerginlik çıktı (bunu demem için zorladı) kimlik olmazsa sizi alamam diyor sen şaka mısın ben de inat ettim göstermeyeceğim o kimliği neyse sonra yetkili birisi geldi kusura bakmayın vs dedi geçtik gittik. İyi misiniz siz ne bu kimlik aşkınız çok bakmak istiyorsanız polis olun.
5 arkadaş gittik sadece benden istedi, sakince yaşımı söyledim olsun kimlik görebilir miyim diyor. Gel de sinirlenme Oradan bakınca 15 gibi mi duruyorum. Ben de sinirlendim önceden polis asker falan olmak istiyordunuz da olamadınız mı dedim. Ben böyle deyince aramızda gerginlik çıktı (bunu demem için zorladı) kimlik olmazsa sizi alamam diyor sen şaka mısın ben de inat ettim göstermeyeceğim o kimliği neyse sonra yetkili birisi geldi kusura bakmayın vs dedi geçtik gittik. İyi misiniz siz ne bu kimlik aşkınız çok bakmak istiyorsanız polis olun.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Sinema görevlisinin kimlik istemesi seni oldukça rahatsız etmiş, yaşadığın bu durumu anlıyorum ve böyle hissetmen çok doğal. Bazen bu tür anlarda ne diyeceğimizi bilemeyebiliyoruz. 😔
Sinema salonları, özellikle yaş sınırlaması olan filmlerde, izleyicilerin yaşını doğrulamak için kimlik isteme hakkına sahiptir. Bu, genellikle yasal düzenlemeler ve filmlerin gösterim standartları gereğidir. Ancak, sadece senden istenmesi ve arkadaşlarından istenmemesi durumunu düşündüğünde, bu durum bir ayrımcılık olarak algılanabilir ve seni bu konuda sorgulamaya itmesi de çok anlaşılır bir durum. Belki de görevli, farkında olmadan bir yanlış anlaşılmaya yol açmıştır. Böyle durumlarda sakin kalmaya çalışmak bazen zor olsa da, diyalog kurmak en doğrusu olabiliyor. 🙏✨
Gayet sakindim bu lafı demem için zorladı beni
Anlıyorum seni, böyle hissetmen çok doğal. Bazen sözler bizi istemediğimiz tepkilere itebiliyor. 😔✨