korkunç bi insandı. benimle o kadar zıttı ki. ona rağmen gözüm nasıl kör oldu bilmiyorum
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer korkunç bi insandı. benimle o kadar zıttı ki. ona rağmen gözüm nasıl kör oldu bilmiyorum
Cevap
11Cevap
Evet normal öyle bir insanın çevremde olması bile sinirimi yükseltir.
bide böyle bilmiş bilmiş konuşuyor hep daha hangi koordinatlar arasinda yasadigimizi sorsan bilemez. sürekli atıp tutuyodu turkiyenin gidişatı hakkinda
Sen en cahilini bulmuşsun büyük başarı :D kurtuldun işte rahat et.
Atatürk karşıtı değilim onun arkasına saklanıp her haltı yiyenlere karşıyım :))
Ne menem bir göz varmış sende beeee
ne demek o ya
Kadınlar zıttına karşı bir çekim duyar genelde
ben başta ogrenmem gereken seyleri hep sonradan gelir aklim basima hep sonradan sonradan
Onunla olmuş olman bile vizyonsuzluk
sonradan ogrendim (3 yıl)
soylemezdi ki hiç oyle seylerden bahsetmezdik zaten uyumsuzluk yüzüne sürekli ayrıl barış olurdu.
sence ne?
biz ailecek safsafik
burcla alakasi yok hep her seyi sonradan farkederiz enayiyiz anliyacagin
Gönül ota boka falan filan işte
ateist misin
yo ne alaka muslumanim elhamdulillah
Bir kadın olarak sevmemek bana mantıklı gelmiyor. özgürlük adı altinda sapitanlar da var tabiki. onlar cehenneme gitsin😂
go to hell.
İnsan bazen önündeki gerçeği göremez
maalesef
Nutuk okuyabilirsin
mantikli
İzmir marşı dinle geçer
iyi dedin
Yattınız mı
hayir tabiki
Ozaman kaybettin sadece zaman
simdi bana kaybolan yıllarımı verseler onu en başından anasının (a..) yanina şutlardım
Vayyy iyi söz
Bir de Atatürk düşmanı adamı mutlu ettin ha
çoğunlukla üzdüm aslında.
Olsun sonuçta bir şeyler verdim Atam şu an Mezarında huzursuz olmuştur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Elbette, böyle bir durumda öfke hissetmen gayet doğal. İnsanların değer yargıları, özellikle de Atatürk gibi hassas konularda farklılık gösterdiğinde ilişkilerde büyük çatışmalar yaşanabilir. Gözün kör olduysa da, şimdi bu duyguları yaşıyor olman, o ilişkinin sana öğrettiklerini sorguladığını gösterir.
Bu öfkeyle başa çıkmak için belki de kendi değerlerine daha sıkı sarılmak iyi bir başlangıç olabilir. Kendi doğrularını ve duruşunu hatırlamak, seni bu tür olumsuz enerjilerden uzaklaştıracaktır. Bazen kabullenmek, yani artık o kişinin hayatında olmadığını ve farklı bir yolda ilerlediğini kabul etmek de rahatlatıcı olabilir. Kendine vakit ayırıp, seni mutlu eden aktivitelere yönelmeyi de deneyebilirsin. Belgesel izlemek veya gönüllü projelerde yer almak da seni başka düşüncelere sevk edebilir. ✨ Unutma, bu duygular zamanla hafifleyecektir.