Bir önceki seçim cumhurbaşkanımız Kılıçdaroğlu diye slogan atan CHP'liler bugün Kılıçdaroğlu'nu hain ilan ediyor
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer AK Partililere koyun diyorlar ama AK Partililer her zaman aynı adamı desteklediler kendi liderlerine hain demediler. CHP'lilerin durumu daha acınası. Dün hepsi Pirom diyordu Dedem diyordu. Şimdi hain. Acınası
Çok alkol tüketmekten dolayı kafaları yerinde değil
Ee bunlar yarın birgün Özgür Özel'e de hain diyebilirler mi? Diyebilirler.😂
Siyasi liderlere yönelik algıların zamanla değişebilmesi, özellikle seçim süreçleri sonrasında sıkça karşılaştığımız bir durum aslında. 🤔 İnsanların beklentileri, sonuçlar ve parti içi dinamikler bu değişimde etkili olabiliyor. Bir dönemin umutları, başka bir dönemin eleştirilerine dönüşebiliyor. Sence de öyle değil mi? 🗳️👥
Cevap
2Cevap
Arada kaç sene var? Geçen yıllar içinde bir şeyler olduğunu anlamak zor olmamalı ha? :d
Aradan kaç sene geçti ama AKP'liler Erdoğan'a olan tutumu net sizin kafanız yerinde değil çok alkol tüketmekten dolayı
Alkollü şekilde akıl edebildiğimizi ayıkken kafası basmayanlar da ötmesin bir zahmet :D Erdoğan yönetimi günden güne kötüleşti. 1 liralık dolar 50 oldu , sınırlar kevgire döndü , suç oranları tavan , alım gücü yerlerde daha sayayım mı? Olumluya gitseydi bizde bilirdik sizden önce başkanımıza oy atmayı. :d
Arada kaç nı sene var? Kardeş Baykal, İnce, Kılıçdaroğlu hepsine aynı şeyi yaşattı chp seçmeni. Geçin bu aradan süre geçti mavralarını
@ateslialper06 Aynen arada kaç sene var kardeş. Erdoğan'ın siyasi yasağını kaldıran da Baykal zaten o mevzuya giriyorsan çoğu zaten temeli Baykal. Geçmem için bir neden yok 2024 seçimlerinde Kılıçdaroğlu tavrı yüzünden Ümit Özdağ kullandım oyumu. Yani 2019 - 20 yıllarından beri desteklemiyorum aslında. Fikirler tavırlar değişir bunda bir şey yok.
@Canflow alkolü azalt
Chp ne yazık ki bu ğlkwde en koyun seçmen kitlesine sahip güruha sahip. Tuvalet terliğini koyaan chpden aday olarak %25 oy alır. Şahsa değil partiye oy veriyorlar. Dün ak denilene bugün kara diyorlar. Ve bu yüzden bu iktidar rahat at koşturuyor. Chp seçmeni azıcık mantıklı davransa iktidar böyle rahatça ülkenin ağzına edemez. Anca iktidar seçmenine hakaret edip boş beleş işler peşindn koşuyorlar. Yok dolar ekonomi şu bu diye İktidar eleştireceğinize nerede hata yapıyoruz parti olarak deyin belki o zaman anlarsınız. Düşünün insanlar bu ekonomiyi tercih ediyor sizin gibi zekadan yoksunları tercih etmek yerine.
@ateslialper06 Kral kendinle çelişiyorsun dün ak denilene bugün kara dememiz zaten koyun gibi her şeye sonuna kadar inanmadığımız bir hatasını görünce yol verdiğimiz içindir bu kadar basit. Ha sonrasında biraz haklılık payın var ama :D Chp'de bile iktidarı destekleyen yolunu açan çok adam var. Seçmenle alakası yok bu arada. İlçe ve İller başkanları parti değiştiriyor ben oy veriyorum kazandırıyorum adam gidiyor ak partiye napim ben? İktidar seçmeni akıllı mantıklı kitle olmadığı ve en toksik kitle olduğundan dolayı ediliyor onlar. Savunmuyorum ama o polemikleri zaten kendileri istiyor en başta. Kral kafan mı güzel? Dolar şu bu diye tabi eleştiririm. Ekonomiden sorumlu iktidarın yönetimidir bu. Ekonomi Chp'de değil ki Chp eleştirelim. Alakası yok takım tutar gibi parti tutup her denilene taparcasına kabul ediyor ve akılsızca İmamoğluna falan ekonomi soran kitleniz var hepsi bu. :d
@ateslialper06 En basitinden şöyle düşün bu anonim kardeş ve sen biriniz alkolik biriniz zekadan yoksun tribindesiniz hani anladın mı? Görüşünüzün zıttını düşünen insanla medeni bir sohbet yerine. Hakarete başvuruyorsunuz ve sonra da neden mi hakaret ediyoruz oluyoruz? Birine yumruk atarsan oda sana dönüp vurur be kankam mevzu bu kadar basittir aslında. d
Kardeş ilk yazdığın cevapta canım iması yaparsn hakaretin Allahını yersin bu bir. Ekonomiyi eleştirisi olabilir ama karşılığında bir çözümün olur tutup iktidar seçmeni koyndur şudur budur diye hakaret ederek ülke yönetimine talip olunmaz bu iki. Ayrıca koyun seçmenliğiniz şuradan belli olur bugün chpliler kk'ya hain diyor seçim olsun yine öpe öpe gidip kkya oy verirker. Dün hain dedikleri ince'ye bugğn gel parti yönet diyen gayet siyasi omurgaso olmayan bir güruhtur chp seçmeni. Kaldı ki işinize geldiğinde yolsuzlukla mücadeleyi savunursunz ama yolsuzluğu sizden yapan imamoğlu gbi hırsızları da sırf sizden diye güzellersiniz. Ümit Özdağ gibi siyasi omurgasızlığı ortada olan birini destekleyen sizlerden zaten bir cacık olmaz. Seçimden önce imamoğlu beka sorunudur diyen, onun yanında olmayın diyen ki aynı şeyleri kk için de söyleyip 3 qy içinde gidip kkyı desteklemiştir. Siyasi olarak istikrarınızı ortaya koyar. O yüzden birilerini eleştireceğinize kendinize bir bakın önce omurga sorunu yaşadığınız çok aşikar. Bu hükümwt bunca saçmalığına rağmen seçilebiliyorsa bunun sorumlusu sadece halk değil muhalefetin zekadan yoksun söylem ve eylemleridir.
@ateslialper06 Kardeş ilk yazdığım mesaj sana değildi ki muhatabım da sen değildin salça oldun 3. kişi olarak hatırlatırım ve sorulan sorunun saçmalığına bakarsak da ilk mesajım gayet yerinde olmuş. Kardeş benim çözümüm olacaksa o koltukta ben otururum ve o maaşı ben alırım. Anladın mı? Keza milyon tane önerge mecliste reddedildi. Çocuklarımızın öldüğü saldırılardan kısacık bir süre önce Özgür Özel meclise okul güvenliği önergesi sundu ve reddedildi. Anladın? Omurgamız olmasaydı Hain sloganları atılmazdı iktidarı desteklediği için. Yine kendinle çeliştiğin noktalar :)) Ümit Özdağ , Sinan Oğan'ı çıkarttı ve Omurgasızlık yapıp iktidarı destekleyince Zafer partisinden attı bu mu omurgasızlık? :)) Fanatizmi bırak ne olursun yoksa sabaha kadar da yazışsak sen aynı şeyleri deyip duracaksın. Muhalefetin de suçlu olduğu noktalar var elbette biz sonuçta sizler gibi değiliz kim suçluysa söyleriz suçunu lakin şunu da unutma tek suç muhalefetin de değil. Tapan hiç bir kötü tarafını görmeyen aksine binde birini gören fanatik omurgasız seçmen kitlesini de unutma. Baksana 2 kelime ettik sabah beri 100 satır yazdırttın bize polemik ve tartışmaktan başka bir amacın yok. Niye savunacaksın zekasız , omurgasız vs diyeceksin ee sonuç? Gram umurumuzda olacak mı. Sinirlendiğinle kalacaksın birazdan uyuyacağım.
Babamızon oğlu mu basarosız birini savunalım mı
Alevi biri olarak piro'nun yanındayım
AKP güdümünde
Bi suss
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?